danisman
Consultant
- Tepki
- 30

Havalar soğumak üzere veya soğudu, bu günlerde çok dikkatli olmak gerekiyor. Müthiş bir salgın var yine. Eskiden, bu kadar çok grip salgını olmazdı, en azından hatırladığım kadarıyla öyleydi. Ben çocukken bile çok az gribe yakalandığımı hatırlıyorum, kaldı ki, o biçim soğuklar olurdu, kar, fırtına, tipi, aklınıza ne gelirse bulunurdu bizim oralarda.
Buna rağmen kolay hasta olunmazdı ama şimdilerde rüzgar esse korkuyoruz, korkmakla kalmıyor, hasta oluyoruz.
Gelişen teknoloji insanın dayanma gücünü ve direncini mi, kırdı acaba diyorum. Yani teknoloji gelişirken, insanlık, genetik olarak geriliyor mu?
Bu konuda bir çok düşünceye sahibim ama bu düşünceye yeni bir şey daha eklendi artık, gelişen teknoloji insanı hasta da ediyor!
Ozan Muhammet CANDAN
grafikerler.org
Buna rağmen kolay hasta olunmazdı ama şimdilerde rüzgar esse korkuyoruz, korkmakla kalmıyor, hasta oluyoruz.
Gelişen teknoloji insanın dayanma gücünü ve direncini mi, kırdı acaba diyorum. Yani teknoloji gelişirken, insanlık, genetik olarak geriliyor mu?
Bu konuda bir çok düşünceye sahibim ama bu düşünceye yeni bir şey daha eklendi artık, gelişen teknoloji insanı hasta da ediyor!
Ozan Muhammet CANDAN
grafikerler.org