Gmail tasarımını mı değiştiriyor?

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
Yeni Gmail Tasarımı Yolda!



Teknoloji ve internet devlerinden Google‘ın, popüler e-posta servisi Gmail tasarımında büyük değişiklikler yapacağı ortaya çıktı. Geek sitesi tarafından ortaya çıkarılan bu iddia bir grup kullanıcının yeni tasarımı test etmek için Google tarafından davet edildiğini söylüyor.



Sitenin paylaştığı görsellere göre test edilen Gmail tasarımı eski tasarıma göre oldukça farklı. Google‘ın radikal değişiklikler ile yeni tasarımı elde ettiğini söylemek hiçte yanlış olmaz. Kenar çubuğunun alıştığımız şekilde sağ taraftan sol tarafa alınması ise buna bir örnek. Sol taraftaki menülerin azaltılarak Compose (e-posta yaz) gibi seçeneklerin sağ alt tarafa alındığı görülen tasarımda yeni bir özellik olarak Android’e benzer şekilde Anımsatıcılar seçeneği bulunuyor.



Birçok yenilik ile test edilen yeni tasarımın kullanıcılara sunulup sunulmayacağı henüz belli değil. Google’ın tasarım anlayışında genel olarak tamamen değiştirmek zaten yok. Google neredeyse her servisinde genelde ufak değişiklikler ile sürekli bir yenilik içerisinde olmayı seviyor. Bakalım Gmail tasarımını değiştirip bizi şaşırtacak mı.






.
 
Yukarı Alt