Google Chorme İndir - Tarayıcı

Kayıt
4 Ekim 2011
Mesaj
127
Tepki
2
Neden Google Chrome kullanmalıyım?

Web tarayıcısı muhtemelen bilgisayarınızdaki en önemli yazılımdır. Çevrimiçi olduğunuz zamanınızın çoğunu bir tarayıcıda geçirirsiniz: Arama yaparken, sohbet ederken, e-posta gönderirken, alışveriş ve bankacılık işlemleri yaparken, haberleri okurken ve çevrimiçi videoları izlerken genellikle bir tarayıcı kullanırsınız.
Hız

Chrome, mümkün olan her yönden hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır: Masaüstünüzden hızlı bir şekilde başlatılır, web sayfalarını hemen yükler ve karmaşık web uygulamalarını hızla çalıştırır. Chrome ve hız hakkında daha fazla bilgi edinin.
Basitlik

Chrome'un tarayıcı penceresi kullanışlı, temiz ve sadedir.

Chrome, ayrıca, verimlilik ve kullanım kolaylığı için tasarlanmış özelliklere de sahiptir. Örneğin, aynı kutudan arama yapıp gezinebilir ve sekmeleri ayarlama işlemini istediğiniz gibi, hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
Güvenlik

Chrome, web üzerinde daha güvenli olmanızı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bunun için kötü amaçlı yazılımlara ve kimlik avına karşı yerleşik koruma, en son güvenlik güncellemelerini içerecek şekilde tarayıcının güncel durumda olduğundan emin olmanızı sağlayan otomatik güncellemeler ve diğer pek çok özellik sunar. Chrome'un güvenlik özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinin.
Ve diğer özellikler

Tarayıcı içinde çeviri, uygulamalar, uzantılar, temalar ve daha pek çok kullanışlı özellik Chrome'da yerleşik olarak bulunur. Chrome'un en yeni ve en sevilen özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinin.

İndirmek İçin Tıklayın!

Alıntı: Google
 
Yukarı Alt