Gözünü sevdiğim illustrator için yardım

sezer002

Üye
Kayıt
29 Kasım 2010
Mesaj
3
Tepki
0
Arkadaşlar Basım ve Yayın Teknolojileri bölümü öğrencisiyim. illustratorde meyve tabığı yapmam gerekiyor 3 boyutlu yanına şamdan şamdanda mum yapmam gerekiyor çatal bıcak arka plan falan ama ben hiç birini yapamıyorum hem bilmiyorum hemde elimde program yook yardımcı olurmusnuz?
 

sezer002

Üye
Kayıt
29 Kasım 2010
Mesaj
3
Tepki
0
@Yaşar Karadeniz

Sayın karadeniz yardımcı olacak birisi varsa programı bulabilirim
 

erayeren

Üye
Kayıt
19 Ocak 2011
Mesaj
10
Tepki
0
Basım ve Yayın Teknolojileri öğrencisisin ve senden böyle birşey yapmanı istiyorlar o halde bunları yapabilecek eğitimi almış olman gerekmiiyor mu mantık olarak. O halde sen de bunu yapabilecek bir program ve yapabilme bilgisi niçin yok? Demek ki okuduğun bölüm için gerekli fedakarlığı ve çabayı göstermiyorsun elbette sana yardımcı olacak insanlar bulabilirsin fakat nereye kadar?
 
Kayıt
12 Aralık 2010
Mesaj
374
Tepki
5
dostum tamam yardım edelim etmesine de yani sen bizden ödevini yapmamızı mı istiyorsun anlamadım ben yani hazırlayıp sana mı gönderelim yardımdan kastın ne?
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Programı kullanmayı biliyorsanız, Adobe sitesinden trial versiyonunu indirebilirsiniz. Yapacağınız objeler hakkında internet üzerinden tutorial videolar izleyebilirsiniz. Eğer hem program üzerine ders ve eğitim almadıysanız ve okulunuz sizden böyle birşey istiyorsa, bu durumda okuduğunuz okulun eğitim sistemi biraz tuhaf sanırım. Öğretmedikleri birşeyi neden istesinler?
Eğer ders var fakat yeterince anlamadıysanız birkaç eğitim videosu izleyerek başlayabilirsiniz.
 

züliş123

Üye
Kayıt
5 Mayıs 2011
Mesaj
2
Tepki
0
Perde desen programlarının nasıl kullanılıp uygulandığını öğrenmek için eğitim videosunu nereden bulabilirim, internette var mıdır?
 
Kayıt
12 Aralık 2010
Mesaj
374
Tepki
5
@züliş123

Desen işleri desinatörlerin uzmanlık alanı Yasemin Hanım alanınızda cevapsız konu var :)

Sadece bu iş için kullanılan programlar var mıdır bilemiyorum ama sanırım corel draw ile illustrator yaygın kullanılan programlar olsa gerek

yinede en sağlıklı cevabı desinatör arkadaşlarımız verecektir sanırım.
 
Yukarı Alt