Grafik tasarım ihtiyacı ioz ve fikirbabasi

Durum
Konu kapatılmıştır.

ioz

Üye
Kayıt
4 Mart 2014
Mesaj
13
Tepki
1
MErhaba arkadaşlar

ioz için @ in içinde i çevresini o olarak ve @ in devamında z yi el yazısı şeklinde bir tasarım istiyorum. bir imza havasında olacak şekilde olacak yani

ücret için pmden yazın lütfen ücretini onayladığım arkadaşa ödemesini çıkarıp tasarımları isterim.

okunaklı font el yazısı benzeri comic sans gibi veya yuvarlak biçimli olabilir ama yinede tasarımcının bildiği vardır birşeyler.

birde fikirbabası için logotype düşünüyorum ama "fikirbabası"nı çağrıştıracak bir grafik tamda bulamadım. kardeşim einstein 'ın uygun olacağını söyledi. aslında fena fikir değil. bu konuda fikrinizi PM den paylaşırsanız sevinirim. uygun bulduğum fikirler için ücreti yine konuşuruz.
 
Son düzenleme:

RaGiN

Üye
Kayıt
3 Kasım 2011
Mesaj
4
Tepki
0
Merhaba,
Konu ile ilgili yardımcı olabilirim. Mail adresi yazarsanız eğer
 

ioz

Üye
Kayıt
4 Mart 2014
Mesaj
13
Tepki
1
ilgilenenler için i0z@yahoo.com mail adresim. ama fikir öenmli belirteyim.

adresi düzelttim araya boşluk karışmış :)
 
Son düzenleme:

ioz

Üye
Kayıt
4 Mart 2014
Mesaj
13
Tepki
1
Arkadaşlar ek bilgi olsun diye burayada yazayım.
Ampul ve soru işareti fikir çağrıştırmak için kullanılan en belirgin imgelerden ama

ama ampul günümüzde AKP ile özdeşleşti gibi bu yüzden pek cazip değil bence.
soru işareti ise "sorunu" işaret ettiğini düşünüyorum.
fikirbabasi daha çok çözümü çağrıştırmalı diye düşünüyorum.

ama faklı şekillerde ve tasarımla neler olur bilinmez. Ben bunları demiş olsam bile sizin fikir ve yeteneğiniz bana bu lafları yutturabilir. yani tasarımcının içini tasarımcıya bırakmak lazım. bana tasarımın çıkış fikri vb. cazip olmalı.

einstein için şöyle bir şey görmüştüm. yoksa 1:1 yüzünü kullanmayı düşünmüyorum tabiki
http://www.redbubble.com/people/hardwear/works/9672068-smiley-einstein-icon?p=sticker

bu arada fikirbabasindan da biraz bahsedeyim.Fikirbabasi benim projelerimin olduğu web sitesi olacak. farklı alanlar için üretmiş olduğum projeler bunlar sadece. belki bir yatırımcı bulurum diye böyle bir şey yapmak istedim.

site için tema şu olacak http://demo.rockettheme.com/joomla-templates/praxis/
 

ioz

Üye
Kayıt
4 Mart 2014
Mesaj
13
Tepki
1
[QUOTE="muratamam, post: 213249, member: 52312"Tasarımcılara söylenen 10 yalanın hepsini ve daha fazlası"[/QUOTE]

bahsettiğin şeyler inceleyince çok uzak olmadığım konu değil merak etmeyin. bunlardan daha fazlasını yaşadım malesef ben 14 yıldır bir şirket olarak parasını almadığım mal/hizmet için vergide ödüyorum. avukata 1500 liranın altına evrak gönderemiyorum vs.vs.
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
Forum Kuralları;

07)
Tehdit edici, hakaret, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarda istenmeyen ve gereksiz mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar göndermek ve materyaller kullanmak veya ima etmek; forum yöneticilerini ve forum kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır. Bu tür davranışlar sergileyen üyelerimiz 1,12 ay süre ile siteden uzaklaştırılır. Forum yönetimi gerekli görürse üyenin forumla ilişkisini tamamen kesme yetkisini saklı tutar.

16) Kişisel tartışma ve fikirler PM (Özel mesaj) ile yapılmalıdır. Bu tip yazışmalar ortalıkta ve görünür başlıklar altında yapıldığı takdirde ilgili başlık kapatılır ve konu devam edemez yada silinebilir. Tekrarı halinde konuyu başlatan kişi süreli veya süresiz forumdan uzaklaştırılır.

.... gereği konu kapatılmıştır.
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@ioz
değerli üyemiz @ioz,
başlattığınız ilan ve arkasından oluşturduğunuz uzun sessizlikten dolayı
değerli üyemiz @muratamam'ın ilan neticesini sorgulamasından dolayı, gelişen yazışmalar nahoş bir boyuta maalesef ulaşmıştır.
Siz değerli üyelerimizin de bildiği gibi, www.grafikerler.org gönüllü ve profesyonel katılım anlayışıyla bilgi alış-verişinde bulunulması amacıyla kurulmuştur.
Biz grafikerler.org yönetimi olarak fikirlerin, yaklaşımların, bakış açısı ve düşüncelerin karşılıklı münazara edilmesini sonuna kadar desteklerken, gelinen boyutta münakaşaya asla ve asla tasvip etmemekteyiz, oluşan gerginlikten taraf olan iki naif üyenin daha fazla incinmemesi için bu mesajlaşmayı sonlandırmak zorunda kaldığımız fikrini sizlerle de paylaşarak.... gereği konu kapatılmıştır.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt