grafik tasarım öğretmenliği ?

r0se

Üye
Kayıt
14 Ekim 2011
Mesaj
21
Tepki
0
mrblar benim bir sorum var, kusrlarda öğretmenlik yapmak için ne yapmamız gerekiyor? ben grafik tasarım okulu bitirmedim alkası yok ama 2 yıllık ziraat mezunuyum. tabkiki grafik tasraım eğitimi aldım ama 3.5 aylık bi kurs eğitimi şuan çalışmıyorum evde kendim çalışarak geliştirmeye çalışıyorum kendimi. kusrlarda öğretmen olmak için ne yapmalıyım bu alanda üni bitirmeden öğretmenlik yapılabiliyor mu ?
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@r0se

3,5 aylık kurs eğitimi ile öğretmenlik mi yapmak istiyorsunuz?
 

r0se

Üye
Kayıt
14 Ekim 2011
Mesaj
21
Tepki
0
öyle bişey demedim. kurslarda öğretmenlik yapmak için ne yapmam gerekiyor dedim ( daha iyi bir kurs eğitimi almak yada meb sertifikası gibi) benim kurs hocamda üni bitirmeden öğreytmenlik yapmış ama ona soramadım. dikkatle okumak yerine hemen küçümsemek bu sizinki...
 

seluvenin

Üye
Kayıt
16 Temmuz 2011
Mesaj
176
Tepki
3
@r0se

r0se kardeşim. sen neden başarıyı yakalamak için çabalıyorsun. gerek yok ki. sen işinin ehli olduğu zaman zaten başarı senin peşinden koşacaktır. sen önce kendini geliştir. hazırladığın sunumları paylaş, iyi kötü fikirleri öğren. bi kaç yer için kendi tasarımlarından faydalan. eğer başarılı olursan bu işinden. inan ki senin o başarı dediğin şeyin peşinden koşmana gerek kalmayacak. o zaten seni sürekli rahatsız edecektir. umarım ne demek istediğimi anlamışsındır ve yahut ben anlata bilmişimdir.
 
Yukarı Alt