Grafiker Aranıyor , 20 Senelik Firmamıza..

dreamtn

Üye
Kayıt
16 Eylül 2011
Mesaj
9
Tepki
0
Grafiker Aranıyor ..

Öncelikle 20 Senedir Reklam Ajansı-Matbaa şeklinde çalışan piyasanın güvenilir firmalarından biri olan bir firmamız var,

Burda grafikerlerimiz var lakin yeni tasarımlar çağdaş tasarımlarda eksiğiz bu tasarımları yapabilen yetenekli web sitesi yapımından anlayan ve matbaa baskı tekniklerini bilen bir elemana ihtiyacımız var..

Resmi Tatillerin hepsi Tatil olucaktır C.tesi Öğlene kadar pazar tatildir..
Maaş+Ssk+Yemek eğer anadolu yakasındaysada yola bir çare bulabiliriz.
Çalışma masası çok rahat çalışabileceği bir bilgisayar ve güzel temiz bir ortam var..

İlgilenen kişiler bana referasnlarınızla ve cvnizle birlikte dönünüz..

emremetin@gmail.com
 
Kayıt
17 Ekim 2008
Mesaj
8
Tepki
0
Firmanız tam olarak hangi semtte ?

Ayrıca 20 senelik bir reklam firması iseniz firma hakkında bu kadar kısıtlı bilgi vermenizi doğru bulmuyorum. Web adresiniz veya en azından web-mail sunucunuz yok mu? Sıradan bir gmail adresine kimsenin kişisel bilgilerini içeren CV dosyalarını güvenip de atacağını sanmıyorum.

Dahası siz Web Tasarımcısı mı arıyorsunuz yoksa Matbaaya baskı işleri hazırlayacak bir grafiker mi? İkisinin bambaşka uzmanlık alanları olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Yoksa siz de "Alacağımız eleman her programı bilsin web tasarımından da matbaadan da anlasın ucuza kapatalım" diye düşünenlerden misiniz?

Biraz katı olduğunun farkındayım ancak bu konuları cevaplamanız grafik tasarımcıların da size duyacağı güveni arttıracaktır.

Saygılarımla.
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
her grafik tasarımcı web sitesinden anlamak zorunda mı ? bunu da ben hiç anlamam grafik tasarımcı adı üstünde grafik tasarımcıdır web sitesi bambaşka bir alandır, çünkü işin içinde yazılım
vardır, her matbaacı dijitalden baskıdan anlar mı ? ya da her tabelacı matbaa işinden anlar mı ?
bu uç noktaları 20 yıl sektör içinde olan bir firma nasıl bilmez ? çok garip doğrusu !
 
Yukarı Alt