grafiker

sandali

Üye
Tepki
0

Aranan Şehir: ankara

Program/Seviye: Photoshop, corel indesigne illüstratör ve kendimi diğer programlara da önem veriyorum
İş deneyimi ve içeriği: deneyimim yok ama kendime güveniyorum çok kısa zamanda ögrenen biriyim kendimi geliştirmeyi ve öğrenmeyi çok seviyorum

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: tecilli

Medeni Hali: Bekar

Referanslar: çalıştığım da uyumlu biri ve çok çalışkanım bu işte kendimi geliştirmek istiyorum kurs
öğretmenim referansımdır 8 aylık bir kursa gittim evdede 4 aydır hiç durmadan bilgi ediniyorum grafikelik hakkında.

E-posta: sand_of_ali_19@hotmail.com
tel 0553 225 11 70
Telefon: 0536 264 90 41
şimdiden teşekkürler

sandali

Üye
Tepki
0
freehand illüstratör corel photoshop indesigne 2 aylık serigrafi tecrübem var kendimi matbaa da geliştireceğimi düşündüğüm için ayrıldım 21 yaşındayım hızlı öğrenen ve gelişmeye açık biriyim bana yardımcı olacak bir grafiker yanında matbaa da yardımcı grafiker olarak çalışlabilirim veya ajansta ücret yönünden fazla bir beklentim yok çünkü kendimin yol alacağı mesafenin olduğunu düşünüyorum ama çok çabuk öğrenen gelişme gösteren biriyim bu işi severek yapıyorum hiç bıkmadan zevk aldığım bir meslek yan meslek değil bu alanda en üst noktaya gelmeyi düşünüyorum ayrıca 8 aylık bir kursta eğitim aldım tel 0553 225 11 70

Yukarı Alt