Grafikerler.org -2. CALISMA.... PEA

PEA

Diline sahip çık
Kayıt
5 Ekim 2009
Mesaj
80
Tepki
19
2. Calisma...







Yogun istek uzerine duzenlenmis hali .)
 

evve

Üye
Kayıt
3 Şubat 2010
Mesaj
57
Tepki
0
@ekinoks76

Sayin PEA logonuz guzel cikmis. Grafikerler yazisinin alt cizgisi olarak kullandiginiz firca ve org yazisi da cok uyumlu. Yalniz logonuz fazla alan kapsiyor. Mazur gorun Turkce karsiligini suan yazamam, ama "Compact View" ozelligi eksik. Bu ozelligi kazandirirsaniz logonuz tam olacaktir.


Sayin ekinoks76 ve diger forumcular, bir konuda fikrinizi alabilir miyim? Arkadaslarimizin calismalarini degerlendirirken sadece "Guzel olmus" veya "Biraz daha calis"la karsilamamiz eksik kaliyor. Bunlarin yaninda neden "Guzel olmus" veya neden "Biraz daha calsmiak gerekli" aciklamalarina da yer verirsek arkadaslarin sonuca varmalari daha kolay olacaktir. Aksi takdirde, bu tur yorumlar suan populer olan bir TV programinda sadece "Evet" yada "Hayir" demekle yetinen juri uyelerinin yorumlarindan bir farki kalmaz. Cunku ayni basariyla orta okul ogrencisi bile jurilik yapabilir.

saygilar :cool:
 

ekinoks76

Üye
Kayıt
5 Kasım 2009
Mesaj
318
Tepki
4
Gereken yorumu gerektiği zaman gerektiği uzunlukta belirterek yapıyorum zaten bu çalışmada pek söylenicek söz gerek görmemişim ondan kısa ve öz belirtmişim.Ayrıca uzun uzun yazıp insanları sıkmak istemem kısa net ve özlükten yanayım :)Bu arada sadece kızılcık sopasını neden bana gösterdiniz şaşırdım:)) dıt falan der gibi kısa yazan bir sürü üyemiz var bunuda merak ettim doğrusu.Birde fikir görüşlerimi merak ediyorsanız yine kendimi zorlayıp uzunn uzunnn yazmaya çalışırım saygılar:)
 

evve

Üye
Kayıt
3 Şubat 2010
Mesaj
57
Tepki
0
@ekinoks76
Yorumlarinizin gercekten daha fazla cabalamak icin karsi tarafa uretici bir psikoloji asilama ozelliginde oldugunu dusunuyorum.

@ekinoks76
Bu huyunuzu begendim. Yazilarinizin takibinden de bu ozellikleri farketmek mumkun.

@ekinoks76
Yazimin hedefi siz degilsiniz. Kendimi eksik ifade ettim. Kabahat bende. Yine de yazimi anlayisli karsiladiginiz icin tesekkur ederim. Evet, anladiginiz gibi aslinda yazi tum forum arkadaslarimiza sunulan bir dusunce iceriyor. Bu konuda onlarin da dusuncelerini bekliyorum

@ekinoks76

Merak ediyorum. Yalniz sizi birseye zorlama pahasina degil

Saygilar :cool:
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
Alt kısım çok güzel olmuş.. Yani org kısmı... yerden tasarruf etmişsiniz.. çok akıllıca... ama üstdeki logo biraz büyük değil mi. ben nedense hep sol tarafda durmasını tercih ettiğim için mi bana büyük geliyor anlamadım... Ama çalışmanızı beğendim. Tebrik ederim...

Bu arada ekinoks bak ben biraz uzun tuttum... fırca bana da kaymasın : D
 

ekinoks76

Üye
Kayıt
5 Kasım 2009
Mesaj
318
Tepki
4
Bu arada ekinoks bak ben biraz uzun tuttum... fırca bana da kaymasın : D[/QUOTE]


Aman ha dikkatli uzun yaz evve affetmez:) ( şaka tabiki evve):cool:
 

PEA

Diline sahip çık
Kayıt
5 Ekim 2009
Mesaj
80
Tepki
19
Yorum yazan tum arkadaslara tesekkur ederim..

Kolay gelsin..
 
Yukarı Alt