Grafikerler.org-4 / Ahmet ALTUN

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36



Tanıtım: Amblemin her zeminde uygulanabilir olmasını amaçladım, boyutu küçüldüğü zaman amaç görüntüsünden kayıp olmamasını hedeflemeye çalıştım. Dünya figürü ile internet ortamını, g harfi ile grafikerler forumunu, o harfi ile org veya okulu manasının algılanmasını düşündüm. Dünya figüründe internetin renkliliğini anlatmaya çalıştım. g harfinde, hem gözalıcı bir renk hemde şu an forum ambleminde kullanılan renk olduğu için fuşya rengini kullandım. Renkler tabiiki değiştirilebilir. :) Vee ; go ingilizce anlamı git, ileri, başarı, uymak, başlamak, moda, girişim vs gibi çok yüklü bir kelime.. Amacım go kelimesini oluşturmak değil di fakat fazla mana göz çıkarmaz sanırım.. :D

Başarılar dilerim.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
uygulama ve düşünce gayet ahenkli olmuş ama renklerde sanki eksiklik var. Yeniden düzenlemeyle çok ii bir sonuç alacağını düşünüyorum.
düşüncenize ve ellerinize sağlık...
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@Dilek Doğrusöz

Teşekkür ederim.... Renklerde değişiklik yapılabilir.. :)
 

evve

Üye
Kayıt
3 Şubat 2010
Mesaj
57
Tepki
0
Calismanizi begenemedim. Logonun seklinde gozume carpan GO degil de, GP oldu. Ayrica, logonun sekil olarak fazlaliklari bulunmakta. Evet buyuk bilboard'larda bu sekil kullanioabilir, yalniz kart vizit, web siteleri, kongrev, klise ve benzeri yer ve sekillerde uygulanmasi logonun gorunusunu bozar. "Compact View" kazandirmaniz gerekiyor.

saygilar :cool:
 
Yukarı Alt