Grafikerler.org artık dünya devleri arasında!

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.524
Tepki
54
Grafikerler.org dünyanın en büyük sanat platformlarından birisi olan talenthouse.com sitesinin artık resmi bir üyesi. Dünyaca ünlü birçok marka, sanatçı ve sanat organizasyonlarını biraraya getiren talenthouse.com, forumumuzu partner olarak kabul etti. Türkiye sınırları içerisinde kalitesini ve gücünü ortaya koyan forumumuz, artık uluslararası platformlarda da kendisinden söz ettiriyor ve ilgi odağı olmaya başlıyor. Site, şahıs, şirket, marka ve organizasyonları büyük bir dikkatle inceledikten sonra partner olarak kabul eden talenthouse.com, forumumuzu da bünyesine almaya karar verdi.
Adidas, Universal Music, Msn, Nokia, Dolce & Gabbana ve daha birçok ünlü marka ve şirketin partneri olduğu bu sitenin bizi de arasına davet etmesi gerçekten gurur verici.

TALENTHOUSE NEDİR?
Talenthouse.com, yaratıcı topluluklar için hayat değiştiren fırsatlar sunmaktadır. Burası en önemli sanatçılar ve markalarla birlikte aynı projelere katılma fırsatı yakalamanız, farkedilerek, hızla takipçilerinizi arttırmanız için önemli bir platformdur.
Talenthouse, kendi alanında belirli yerlere gelmiş ve kendini ispatlamış şirket veya kişileri bünyesine alarak, bunları aynı platformdaki rakip veya işbirliği yapmak istediği isim ve şirketlerle buluşturur.

Birkez daha bravo Grafikerler.org



LİNK 1​





LİNK 2​
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Çok güzel bir haber.:) Grafikerler.org'lu olmak bir ayrıcalıktır.:)

Sevgiyle...
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.386
Tepki
716
Grafikerler.Org'lu olmak veya olmamak.
İşte bütün mesele bu.
 
Yukarı Alt