grafikerler.org için logo çalışması

serseri

Üye
Kayıt
30 Temmuz 2007
Mesaj
118
Tepki
6
yas_ak Şimdilik logo olarak Görmüş olduğunuz logo kullanılıyor. bence güzel bi logomuz var ama daha güzelini yapan olursa sevgili admin ekleyecektir siteye düye düşünüyorum:)

Bigboss Yaptığın logoda G harfindeki efektler, logonun duruşunu bozmuş, renkler çok alakasız sarı kızmızı gri.. daha güzelini yapabilirsin, bizimle paylaştığın için teşekkürler dostum;)
 

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
@serseri


Lütfen beni renk uyumu konusunda aydınlatın...

Mehmet hocam senin söylediklerin konusundada logo konusu kapanmıştır diye birşey olamaz kesinlikle çünkü gelişmeye açık bi meslektir grafikerlik... Sürekli gelişir doğru orantılı bir şekildede çalışmalarımızda gelişir...
 

serseri

Üye
Kayıt
30 Temmuz 2007
Mesaj
118
Tepki
6
Bigbos arkadaşım ben sadece kendi düşüncemi söyledim yaptığın logo renk açısından hem yeni temaya hemde deaful temasına uyumlu değil bana göre. grafikerler yazısının sarı olması göze batıyor. logolar temaya göre hazırlanırsa harika olur. tekrar teşşekürler.
 
U

User

Misafir
arkadaslar bu konuyu uzatmaya gerek yok. rica ediyorum lütfen kapatın bu konuyu. 1 logo konusuna odaklanıp kalmayın..
 

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
Ya Mehmet hocam burası bilgi alışveriş sitesi tabiki tartışıcaz bunlar bilgi kokan tartışmalar..

Serseri peki lütfen bana söylermisin G kırmızı .org yazısı gri sadece grafikerler yazısı sarı lütfen bana uyumsuzluğu gösterirmisin? diğer temada kırmızı olan temada ? Eğer grafikerler yazısınıda kırmızı yapsaydım bayık dururdu tabiki göze batıcak o bizim ismimiz...
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Bu logo sitemize Logo OLurmu derseniz hayır derim, ilk bakışta göze hoş görünüyor fakat renk seçimlerinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yazı karakterini değiştir bence.. Logodan çok G harfindeki görüntü bozukluğu ön planda.


Emek verip sitemiz için yapmış olduğunuz Logo için teşekkür ederim.
 
Kayıt
28 Ağustos 2007
Mesaj
623
Tepki
6
bendece arkdaşlar sitenin logosu var ve daha öncede logo yarışması olmuştu bencede kapansın konu
 

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
@satrol__


Arkadaşlar sonuçta bi emek var ortada dimi? ve ben eleştiriye açığım iyi yada kötü eleştirin mademki neden konu kapansın die bu kadar ısrar edilio??
 

Meman Çiçek

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.588
Tepki
39
Sitenin logosu var. Fakat ısrarla ben logo yapıp ekliyeceğim diyorsan serbes, yapıp paylaşabilirsin vede eleştirirler gelir olumlu olumsuz.
 
Yukarı Alt