grafikerler.org nin faydaları tasarımım

ekinoks76

Üye
Tepki
4
Sayın hakan dağdeviren beyefendi sağolsun dersten kaptıklarımız nasıl olmuş farklı tasarımım:)))

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Düşünceleriniz çok karmaşık, herbirşeyi birbirine karıştırmışsınız,
Bu hata mıdır?
Değildir ,sadece insanın ruh hali diyelim.
İnsanın ruh halinin hemen yanıbaşındaki çalışmasına yansıması diyelim.
"Resim insanın kafasındaki düşüncelerin(Dış dünyasının kendi deneyimleriyle olan sentezinin.)herhangi bir somut ortama çeşitli şekillerde aktarılmasına denir.
Bu da yakınen öyle.

Örn: Mesela O gün üzgünsek işimizde iyi resimler çizemeyiz, çizersek içinde mutlaka hüzün olur karamsarlık olur mutsuzluk olur,önce elimiz nazlanır, hem sonra fırçamız ağlar da ağlar ,çizerken biz,resmimizi bitirmeye mi çalışalım fırçamızı teselliye mi karıştırırız, bir de boyalarımız var değil mi,onlar ayrı dava,soluverirler o gün, ne kırmızı eski kırmızıdır ne de mavi eski mavi...
Suçu kendimiz dışındaki herşeye atarız,oh ne ala.
Sonralar abilerle ablalarla ite-kaka büyüyünce anlarız ki fırçayı tutan ,boyaları seçen,resmi çizen bizmişiz.

Amacımız sadece etüd olabilir yalnız etüdün de bir yapılış sebebi vardır.
Etüdle herbir teferruatı kazanır insan bilinç altında, o sebeple çok mühimdir.
Az önce bir arkadaşımıza daha bu konuda bir önerim vardı.
Çalışmaya başlarken zihnindeki olumsuzlukları tamamen boşaltmalı işe öyle başlamalı insan.

Size önerim bu tür çalışmalarınızda elinizi biraz daha duru , sade tutmanız.
Başarılar diliyorum:)

ekinoks76

Üye
Tepki
4
sayın dağdeviren sizin çalışmalarınızdan yola çıkarak yapılmış bir deneme sadece bu bukadar anlam yüklemenize şaşırdım doğrusu fakat saptamalarınız doğru ruhun tuvale taşınması doğru bence
burda amaç teknik olarak bişiler uygulamak çok fazla özgünlüğü yok bu etüd de bukadar karışık verildiği için biraz aslına uygun biraz kendimden ama sonuç itibariyle programları daha iyi kullanmayı neler yapabileceğimizi keşfetmek değilmidir
desinatörlük yaparken ben farklı program kullanıyordum kulvarım farklıydı daha öncede sanırım izah ettim kurslarla ve kendi çabamla kendimi dahada geliştirmeye çalıştım buraya henüz yeni üye oldum keşfediyorum bu sadece dersten bakarak yapılan bir uygulama:))) yani çalışmadan karakter ruh hali analizide müthiş bir zeka işidir tşkler:)
programları bilmek yeterli değil yeni bişiler üretmek güzel ve bu siteyi sizleride ayrıca taktir ediyorum

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yorumlarınız için ben teşekkürlerimi sunarım ,bilirsiniz ,yeryüzünde hiçbir eylem yoktur ki amaçsız yapılsın.
Bazı uygulamalarda zorla bir psikoloji saptamam burdan kaynaklı olsa gerek.
Bazı yazdıklarınızda haklı yürüdüğünüz yolda doğrusunuz.
Size bol şanslar dilemek düşer sadece.

Yukarı Alt