Grafikerler.org sayesinde* yazamaz oldum.

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Merhaba Grafikerler.org üyeleri.

Bu konuma çok başlık düşündüm, nihai kararı mevcut başlıkta kıldım. Çünkü;

Uzun zamandır foruma girip bir kaç işe göz atıp yorum yapmaktan uzak kaldım. Sohbetten, muhabbetten, meslektaşların paylaşımlarından ayrı düştüm çünkü yeni bir işe başladım ve çok yoğunum.

*Bugün yoğunsam ve işlerimden başımı alamıyorsam, sağlam işlerin altına imza atıyor, aranıyorsam bu platforma, buradaki ustalara ve (eski-yeni) yöneticilere borçluyum. Ben grafikerler.org sayesinde artık grafikerler.org'a ayıracak vakit bulamıyorum.

İlk kurumsal kimlik çalışmamı yarışmalarına gönderdiğim, forumda paylaşayım diye deneme çalışmalar yaptığım, kim ne yapıyor, sektör nasıl işliyor öğrendiğim, boş kağıda çizgi çizmeyi bilmediğim günlerde çalışmalarıma yorumlar topladığım bu sitenin ve başta Ömer yıldız olmak üzere tüm yönetici ve üyelerinin hakkını ödeyemem.

Ömrüm ve grafikerler.org'un ömrü yettiği müddetçe her daim destekçiniz olacağım. Aktif olarak sitede bulunamasam da grafikerler.org sık kullanılanlar listemin başındaki yerini hiç bir zaman kaybetmeyecek. kalbim hep sizlerle olacak.

Yönetime yeni katılan arkadaşlara kolaylık, forumla yeni tanışan üyelerimize de iyi forumlar diliyorum.

Herşey için teşekkürler grafikerler.org
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Her ne kadar yoğun olsanız da yaptığınız çalışmaları foruımda paylaşarak ve eklenen işlere yorumlarda bulunarak mesleğe yeni başlayan üyelerimize katkıda bulunabilirsiniz.

Yeni iş hayatınızda size başarılar diliyor, forumda bulunduğunuz sürece gösterdiğiniz özveri ve katkılar için teşekkür ederiz.
 
Yukarı Alt