Grafikerler Org ve Uluslararası Af Örgütü afiş

ilkeray35

Üye
Kayıt
12 Mart 2010
Mesaj
52
Tepki
0
@Kerim Öksüz
Aslında uyarıda bulunsaydım keşke kusura bakmayın tavşan kesimanesini insana çevirmek istedim duvarı güzel örmüşümde adamları iyi asamamışım berbat olmuş üzerinde çalışayım
 

ekinoks76

Üye
Kayıt
5 Kasım 2009
Mesaj
318
Tepki
4
Felaket diyorum ürpertici başka bişi yazamıcam..Fazlada söze gerek yok kötüü
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
Çalışmalarınızı yansıtma biçiminiz çok kötü... hiçbir emek göremiyorum...
hele son iki çalışmanız felaket...
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Merhaba ilker;
Bir mesajından alıntı yapmak istiyorum ;

@ilkeray35

Yukarıdaki birinci çalışmanda yorumsuzluktan şikayetin var.. bunu bazı mesajlarında da dile getiriyorsun...

Öncelikle bir şeyi baştan kabul etmek gerekir. O da, hiç kimsenin yorum yapmak zorunluluğu olmadığıdır.

Biz toplum olarak kötü eleştiriye açık değiliz, beğendiysek beğendiğimizi söyleriz de, beğenmediysek bakıp kaçıp gideriz, niye böyle yaparız çünki aynı zamanda çok agresif bir milletiz; kötü yoruma tahammülümüz yoktur küseriz, darılırız, kızarız ve en sonunda söylenecek en nazik söz ''çok biliyorsan gel kendin yap'' olur.
Haa tabii ki bu zinciri kıran cesaretli insanlar oluyor, ama 1-2 azar işittikten sonra o da vazgeçiyor öyle gelip konuya bakıp gidiyor işte.
Şimdi, hal böyle iken bunu önce mesajla dile getirip sonra grafik olarak göze sokmanın manası yoktur.

Gelelim eleştiriye;

Grafik programları ile uğraşman daha henüz ayları geçmişken foruma eklediğin tüm çalışmalara bakınca gerçekten çok başarılısın diyebilirim. Çabuk kavradığın kesin. Çalışmaların düşünce olarak güzel fakat bakınca göz doldurmuyor ve mutlaka bir şeyler eksik gibi duruyor, malzeme iyi işçilik yok gibi duruyor. İki resmi birbirinin üzerine getirip üzerine iki kelime de yazı yazınca adı afiş olmuyor.

Eeee söyleyin de öğreneyim işte diye diyorsun mu ne...?Ama bunları hiç kimse söylemez ki.. Bu incelikler zamanla kavranır sorulmaz,bakılarak öğrenilir hazmedilir.

Bir konuda acemi olmamız yine aynı konuda profesyonel düşünmemize engel olmamalı.

Gelecek yıl bugün , foruma eklediğin çalışmalarına baktığında şunu diyeceksin ; ne kadar acemi ve eksiğim var, bunları ben mi yaptım?
Yaptığın her çalışmayı ekleyip yorum beklemek yerine kendin benzer çalışmalar ile kıyas et, hatta beğendiğin çalışmaları taklit et,yine beğendiğin bir grafiği, resimi el ile kağıda çizmeye çalış, yetenek kullandığın programda değil senin pamaklarının ucunda olmalı.

Kolay gelsin, başarılar dilerim.

:)
 

ilkeray35

Üye
Kayıt
12 Mart 2010
Mesaj
52
Tepki
0
@Ahmet ALTUN
Söylediklerinize aynen katılıyorum Ahmet bey,öğrendikçe üzerine düşündükçe çalıştıkça daha iyi olacaktır o zamana kadarda hiç bir çalışma yayınlamıcam zaten gerçekten iyi profosonelce olduğunu inandığım anda sizlerleyim hoşçakalın hakaret etmedikten sonra her türlü çok sert şekilde eleştirebilir herkes kendini en çok eleştiren yada kendiyle eğlenebilen biriyim saygılarımla görüşünceye denk hoşçaklın
 
Yukarı Alt