gunnar gözlük bilgisayar gözlüğü- bilgisi olanlar lütfen yorum yazın

futurist

Üye
Kayıt
7 Kasım 2012
Mesaj
161
Tepki
9
Bildiğiniz üzere grafikerlik nerden bakılırsa en 12 saat bilgisayar karşısında durmak demektir. Bazen bilgisayarın önünde uyumak gibi aşırıya kaçanlarda vardır. Burada kendimi söylemiş olıuyorum.

Hal böyle olunca gözlerin iflas etmesi içten değil. Göz bozulduktan sonra vay ne yapayım demeden önce tedbir almak istiyorum belki engelleyemem ama en azından yavaşlatmak için sizlerden öğrenmek istiyorum.

İnternetten araştırdım. GUNNAR markalı bir gözlük markası varmış. Özel teknoloji ile bilgisayar önünde çok duran kişiler için gözlük üretiyorlarmış. Hatta katagoriye ayırmışlar
pilotlar için, animasyon hazırlayanlar için, bilgisayar kullananlar için. göz billgisayara bakarken göz kırpmadığımızdan gözümüz bozuluyor bu gözlük bunu sağlıyormuş.
fiyatı 300 tl
Türkiyede bayisi yok yurt dışından gettireceğim.

Neyse neticede bunu kullanan yada yakınında bilen varsa ne kadar doğru olduğunu teğit etmek istiyorum. Paraya kıymaya hazırım. Ama Ne kadar işe yarar. Yada başka önerisi olanlardan cevap bekliyorum.

www.gunnarturkey.com bakabilirsiniz.
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Bende ilk defa duyuyorum :) Araştirmak lazım...Ben numaralı gözlük kullanıyorum camı özel antirefle cam deniyor adına..yansımalari azaltan bir cam turu...ben memnunum bilgisayar ekranlari ile aram duzeldi resmen :) ...
 

futurist

Üye
Kayıt
7 Kasım 2012
Mesaj
161
Tepki
9
web adresi yanlıştı düzelttim. antirefle camıda ben duymadım doktor mu yazıyor.
 
Yukarı Alt