Havayolu Firması Reklam-İlan.

Kayıt
20 Mart 2009
Mesaj
34
Tepki
0
Yahu bu kadar alınıp kırılacağınızı bilseydik yorum da yapmazdık... Bak üstat bizim sana bu tür bir eleştiri yapma hakkımız var... Çünkü sen bu işin erbabısın... Ha diyebilirsinki tamam ama bu kadar yalın söylemeyip daha soft cümlelerle belirtin.. Peki onu dikkate alırız... Ama bu kadar alınmanı gerektirecek bir şey yok bence... 3d de yaptığın çalışmalar son derece başarılı... Ben bana yapılan eleştiriler de bakıyorum kişinin çalışmalarına, beni eleştirecek düzeydeyse gerekirse açıklama yapıyor ya da eleştirilerini dikkate alıyorum... Bana göre beni eleştirecek düzeyde değilse "peki" deyip geçiyorum... E sende bizi bunun için yeterli düzeyde görmüyorsan söylemelisin... Ben şahsen alınmam böyle bir şeye...
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Umut Bey ben çizimde ve grafikte yeni biri değilim ki bu tür şeylerden alınayım kırılayım : )
Geçmişte başka zamanlarda başka yerlerde vs bundan daha ağır eleştirilere tebessümle yaklaşmışımdır.
Öte yandan bilgimizin seyri ne derecede olursa olsun mutlaka herkesin samimi açık ,net eleştrilerine hepimizin ihtiyacı var, bu yadsınamaz.

O açıklamayı ise tamamen, forumumuzun unutulmuş ,uygulanması gereken ama pek de uygulanmayan bir gereksinimini hatırlatmak amacıyla yazdım ve kişisel değil genel bir açıklamaydı.Orada yazdıklarım sadece beni ilgilendiren şeyler değil aksine tamamen forumumuzun misyon ve vizyonu ile doğrudan bağlantılı bir ihtiyaçtır ve bunu tamamen yetkili bir üye kimliğiyle yazdım ,kesinlikle kişisel hiçbir yaklaşımım yok yazıda dikkat ederseniz.

Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim : )
 
Yukarı Alt