Hayalgücü, Realite, iluzyon

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
Arkadaşlar hayalgücü, Realite ve iluzyon üzerine çok şey yazılıp çiziliyor.. Bide bunu okumanızı tavsiye ederim...

Realite nedir? İluzyon nedir? Hayalgücü nedir?

Erken yaşta realitenin sadece yüzünüzdeki 5 duyguyla algıladıklarınız oldugunu ve bunların dışında herşeyin bir illuzyon olduğunu, veya realite olmadığını öğreniyorsunuz. Hayalgücü de bir illuzyonmudur? Çevrenize bir bakın. Gordüğünüz her insan yapisi şey hayalgücünün ürünüdür.

"Hayalgücü realitenin spirituel şekilde inşa edilmesidir. "

Hayal ettiğiniz bazı şeyler, olmayacağını bildiğiniz bazı fanteziler gibi, zihninizde bir illuzyon olarak kalir. Fakat aynen 5 duyunuzla algıladığınız gibi hayalinizde inşa ettiğiniz hologramlar realite olmuştur, çünkü beyin fiziksel duygularınızla algıladığınız ve hayalgücüyle yarattığınız realite arasında bir fark gözetmez. Kaderiniz beyninizin ön kısmında (frontal lobe) yarattığınız imajların elindedir. Kaderinizi kendi elinize almanız için beyninizin bu kısmını bilinçli olarak kullanmayi öğrenmelisiniz. ..Kelimeler hayalgücünü sakatlar, cunku insan lisani evrensel lisandan uzaklasmistir. Kelimeler hologramların ve hologramları yaratan sembollerin ikinci sınıf temsilcileridir. Kelimeler ancak beynin ön kısmında yarattıkları imajlar derecesinde etkilidirler. Kelimelerle ne kadar entellektuel konseptlere ve mecazi anlamlara girerseniz yaratıcı gücünüzden o kadar uzaklaşırsınız...
Seçim sizin, ya realitenizi spirituel şekilde inşa edeceksiniz, ya da maddeden maddeye mucadele ederek...

Bilinçaltı 4'üncü seviyedeki ultra-viole enerjisidir. Bilinçaltı yargılama yeteneğinden yoksundur, ona verdiginiz her şeyi gerçek olarak kabul eden ve yaratan guç santralidir. Esrarengiz gözlemci budur. Yargılayan, secimlerinizi yapan, arzu eden, ilk üç mühürün enerjisindeki (gorünen) ışık bedenidir. Polarite ışığın yansımasıyla dogar. Ne kadar kotu veya menfi geribesleme verirseniz verin, bilinçaltında yargilama yetenegi olmadigi icin bunlari realiteniz olarak yaratir. Boyle bir cendereden kurtulmaniz ve yarattiklarinizi silmeniz ancak bilincaltina aksini vermekle mümkündür. Bunun için beyninizin ön kısmında hologramlar yaratmanız lazım. Focus etmek lazım. Bazan iki hafta focus edip bırakıyorsunuz, "olmadı" diyorsunuz. Ben de diyorum ki, "O zaman iki hafta daha focus edin, çünkü aksine olan inancınız çok derin." Inanclariniz ne kadar yer tutmussa aksini yaratmak icin o kadar calismaniz lazim. Eski realitenin yikilip yerine yenisinin yerlestigini enerjinin desarj olmasiyla anlayacaksiniz. Bilincalti orta beyinden cikip beynin on kismiyla birlestigi zaman ise olumsuzlugu ve sonsuzlugu tadacaksiniz.

Bu gercekleri bilmeyen medeniyetler çökmüştür, örneğin Roma imparatorluğu. Kendilerini eğlenceye verdiler, fakat her eğlencede cinayet vardı. Sonunda cinayetin ortasında kendi içlerine çöktüler. Bugün de aynı emareler var. Sinemaya gidiyorsunuz, televizyon açıyorsunuz, cinayet ve dejenere senaryolar seyrediyorsunuz. "Ne olacak canım, sadece eğlence ve hayali ürün" diyorsunuz. Fakat tekrarla bilinçaltına verdiğiniz herşey bir gün sizin realiteniz olacak, dikkat edin.

Bilinçaltının lisani imajlar ve sembollerdir. Bazi semboller var ki evrenseldir ve insan neslinin genlerine yerlesmistir, yildiz, alev ve ankh (crux ansata) gibi. Evrensel semboller ve bazi ritueller bilinçaltının üzerindeki perdeyi aralar. Bunu bilen bazi orgutler evrensel sembolleri art niyetli amaclarla kullanmışlardır. ..




ramthaturk yahoomail grubundan alıntıdır.
 
Yukarı Alt