cranky
Üye
- Tepki
- 0
Kısaca kendimi tanıtıyım.Ev insanıyım (İşte olmadığım zamanlarda tabii) .Biraz asosyalim.İnsan içine çıkıcak yüzüm yok (Photoshop kazası)Vaktimin çoğunu bilgisayar başında geçiririm.Bilgisayarımda uğraştığım 2 iş var birisi AIO (ALL IN ONE) yapımı,diğeri Photoshop.Photoshopta yeniyim ve öğrenmeye istekliyim.Geç anlarım çok sorarım ama anlarsamda en iyisini yapmaya çalışırım.Tek eksiğim hayal gücü oda malumunuz yaşla orantılı çocukken mandaldan robot yapardım.Büyüdüm hazıra alıştım.İstenenler kolay elde edilince aşkta bitiyor hayal gücü de.
Sözün özü ; sitenizin (şu an için böyle diyeyim yeniyim ya) üyesi olarak amacım okul hayatım boyunca resimden dersinden sıfır almış ve resim öğretmeninden dayak yemiş bir öğrenci olarak Photoshopu öğrenip beni döven öğretmenim karşısına geçip "Bakın Hocam hala düz çizgi bile çizemiyorum ama Photoshoptan gemi yaptım" diye bilmektir.
Hadi bakalım hayırlısı.Herkese kolay gelsin...
Sözün özü ; sitenizin (şu an için böyle diyeyim yeniyim ya) üyesi olarak amacım okul hayatım boyunca resimden dersinden sıfır almış ve resim öğretmeninden dayak yemiş bir öğrenci olarak Photoshopu öğrenip beni döven öğretmenim karşısına geçip "Bakın Hocam hala düz çizgi bile çizemiyorum ama Photoshoptan gemi yaptım" diye bilmektir.
Hadi bakalım hayırlısı.Herkese kolay gelsin...