Hıyanet Sarmalı - 3 Adet Afiş Çalışmam

Biyolog

Üye
Kayıt
6 Şubat 2008
Mesaj
61
Tepki
4





HIAYNET SARMALI Dizisi 3 AFİŞ Çalışmam
/CENTER]​
 
Kayıt
12 Haziran 2014
Mesaj
134
Tepki
47
Gördüğün heryere BESNİLİ yazmışsın bu çılgınlık nedir ? Besnili kelimesinden ve sabit bir efektten başka hiçbirşey görmedim ben.
 

Biyolog

Üye
Kayıt
6 Şubat 2008
Mesaj
61
Tepki
4
Bilip bilmeden suçlayıcı alaycı eda ile yorum yapma arkadaş.... Keyfimden koymuyorum... Daha önce de bir kaç defa soruldu cevabı yazdım... Yeni yetme tipler forumlarda facebookta çalışmalardan imzayı silip kendi isimlerini, imzalarını yazıp paylaşıyorlar kendileri yapmış gibi.. Defalarca başıma gelen bir olay o sebeple mecbur kaldım buna, Emek hırsızlarına karşı mecburen... Senin amacın çalışmaya yorum yapmak mı yoksa başka bir amacın mı var anlamadım.. Bilmediğin hususta suçlayıcı, alaycı üslup kullanma lütfen...
 
Kayıt
12 Haziran 2014
Mesaj
134
Tepki
47
Amacım alay etmek suçlamak veya bu benzeri birşey değildi yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma sadece görüşümü bildirdim.
 

Biyolog

Üye
Kayıt
6 Şubat 2008
Mesaj
61
Tepki
4
Ali kardeşim mesele anlaşıldı ise, amacınız kırmak değildi ise eyvallah.. Ben de söylediklerimden dolayı özür dilerim.. Siz de kusura bakmayın... Dediğim gibi.. İstemeye istemeye, rahatsız olarak çalışmaların belli yerlerine imzamı atmak zorunda kalıyorum.. İmzayı da siliyorlar, yaptığım çalışmaların belli bölümlerini keserek de kendi imzalarını atarak isimlerini yazarak da kullanıyorlar, paylaşıyorlar.. Mecbur olmasam böyle bir çalışmayı çirkin gösteren durum olmazdı.. Düşünün emek verdiğiniz çalışma herhangi bir yerde karşınıza çıkıyor ve imzanız silinmiş başka imza atılmış.. Neler hissedersiniz.. Defalarca yaşadığım bir durum bu..
 

blackroomm

Üye
Kayıt
19 Eylül 2008
Mesaj
1
Tepki
2
Action Kullanımı tüm işlerinizde var bence biraz değişim göstermeniz gerekmekte her işte aynı action kullanmak ve action kullanmak sizi zihinsel olarak hazır'a alıştıracaktır.
 
Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
141
Tepki
2
tamam da ticari bir iş değil çalsalar ne olur çalmasalar ne olur. size gelecek iş tekliflerini ben yaptım diye paylaşan arkadaşlarmı alacak. bu korkunuz ne?
dediklerinizde haklı olabilirsiniz saygı duyuyorum emek harcadım çalıp ben yaptım diye paylaşıyorlar diyorsunuz ama bu logoların işinizi çok basitleştirdiğini kabul etmelisiniz ister istemez göz oralara takılıyor ve arkadaşlarda ister istemez bunu dillendiriyor sürekli.
Ayrıca yeni yetmeler alıp paylaşıyor demişsiniz o yüzden bence çokta önemli değil bu ergenleri niye bu kadar sorun ettinizki kendinize. Çok ünlü bir tasarım ajansı alsa çalsa işinizi ve ondan para kazansa anlarım.
Ayrıca logoları niye koyduğunuzun açıklamasını heryerde yapamazsınız ve insanlar reklam için heryere logo koymuş diyede düşünebilir bu daha kötü sizin için :)
bence siz hiç çalındı çalınmadıya takılmadan çıkarın şu logoları taklitler aslını yaşatırmış derler illaki bu işlerin kime ait olduğu ortaya çıkar. Sizin kalitenizde bir iş yap dendiğinde yapamıyorsa o çalan arkadaşlar zaten onlara birşey kazandırmaz paylaşmaları, bırakın eğlensin ergenler. :)

Ayrca sen de izinsiz bir şekilde oyuncuların fotoğraflarını STV logosunu vs kullanmışsın. Kendinmi çektin yoksa bunların fotoğrafını. Ohh ne güzel sen al google dan bedavaya hiç telif hakkını önemseme ama senin işlerini paylaştıklarında sinirlen, olmaz ama böyle :) yarın öbür gün samanyolu sana dava açarsa görürsün :)

çok hızlı yazdım imla hataları anlam bozuklukları varsa özür dileirm.
 
Yukarı Alt