HTML mail (e-bülten) hazırlamak ve göndermek?

Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
Merhaba, DW ile site tasarımı yapmak istiyorum. Amatör olarak DW ile çalışıyorum. Kod odaklı değil, tasarım odaklı çalışıyorum. Sorun olduğunda nette araştırma yaparak kod kısmına müdahale etmeye çalışıyorum. Web Tasarım Konusunda yeniyim. Sistemin nasıl işlediğini kısmen biliyorum.

Takıldığım nokta ve bir türlü de sağlıklı çözüm bulamadığım konu : e-bülten tarzında mail hazırlamak ve göndermek. Tasarım hazır. CorelDraw da tasarımı yaptım ve html olarak kayıt yaptım. Mail sayfasında HTML içierik kısmını seçip kodları yapıştırıyorum ancak bir sonuç alamadım. Ne yapmam gerekiyor belirtirseniz memnun olurum. Sevgiler...
 

VaraKA

Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
133
Tepki
2
Bunun için yazılan ücretli programlar var. Ben bir tane özel yazılım kullanıyorum. Eğer sürekli mail göndermekse niyetin bu programlardan sende bir tane edinmelisin..
 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
Merhaba, evet sürekli olarak göndermek istiyorum. Açıkçası net bir bilgim yok bu ücretli yazılımlar hakkında. Çalışma sistemleri nedir bunu da bilmiyorum. Detay bilgi verirseniz ve de kullandığınız programdan memnunsanız şayet, onu da paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkür ederim, sevgiler...
 

VaraKA

Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
133
Tepki
2
e-Mail olarak göndermek istediğim imajı FTP ye atıyorum, imajın adını o günün tarihi olarak ayarlıyorum. Şöyle yani 20100501 ve gönderiyorum. Program ücretli olduğundan paylaşma gibi bir lüksüm yok ne yazık ki. Ufak bir ücret karşılığında satın alabilirsiniz. (150 - 200 TL. civarı)
 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
Teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için. Program ismini özel mesaj olarak da gönderebilirsiniz, tabi sizin için uygunsa. Başarılar, Sevgiler..
 

harleyyyy

Üye
Kayıt
27 Mart 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Gerçekten de faydalı ve büyük bir hizmet.

http://www.inboxmailmarketing.com/newsletter/builder/

Newsletter Builder faydaları nelerdir?

1) 0 HTML kodlama hatası sağlar
2) ebülten kurallarına uygun kodlama sayesinde içerik nedeni ile junk ‘a düşme oranlarınızı azaltır.
3) Pratiktir, tasarım düşünmenize gerek kalmaz.
4) Resim ve yazıları herhangi bir web editörü ile ( dreamweaver, frontpage, vb..) kullanarak kolaylıkla değiştirmenize imkan sağlar.
5) 100.000 çeşit farklı tasarım kombinasyonu sağlar.
6) Ücretsizdir.
 
Yukarı Alt