Huawei Matepad T 10s tabletime çizim kalemi ne önerirsiniz?

945umut

Üye
Kayıt
28 Temmuz 2021
Mesaj
2
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba,
huawei matepad T 10s tabletime çizim kalemi almak istiyorum ama bir türlü işin içinden çıkamadım.Çizim yapmak amaçlı bana hangi kalemi önerirsiniz. 300 tl ye kadar bütçem var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Cevabınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
604
Tepki
74
Merhaba,

Emin değilim, ama kalemlerin çizim tabletinden bağımsız olarak satıldığını sanmıyorum.

Acaba "tablet bilgisayar" ile "çizim tableti"ni karıştırıyor olmayasınız? Çünkü bunlar farklı cihazlar.
 

945umut

Üye
Kayıt
28 Temmuz 2021
Mesaj
2
Tepki
0
Tekrar merhaba,
Cevabınız için teşekkür ederim.Kalem almak istediğim cihaz huawei matepad T 10s tablet bilgisayar. Bu tablet bilgisayarda çizim yapmak amacıyla kalem almak istiyorum fakat orjinal huawei marka kalemler pahalı. Daha uygun fiyata üst sınır 300 tl gibi bir fiyata, tabletimi de destekleyen çizim kalemi ne önerirsiniz. Ben epeyce araştırdım ancak çok fazla çeşit olmasına rağmen bir türlü emin olamadım ve bilen birilerine danışmak istedim. Bana çizim kalemi ne önerirsiniz, sizce ne almalıyım? Teşekkür ederim
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
604
Tepki
74
Tabletinizi şimdi internetten inceledim. Bir tablet olarak çok olumlu yorumlar almış.
Gel gör ki, çizim konusunda bir çizim tabletini tam olarak karşılayacağını sanmıyorum. Sizin için parmağı karşılayan, basit bir tablet kalemi işinizi görecek.
Fakat, tabletinizi basınca duyarlı bir kalemi çalıştıran, yüksek çözünürlüklü bir panel olarak düşünmemelisiniz. Çünkü bu tür tabletler çok pahalı. Yaklaşık 2.000TL ile 15.000TL arasında değişen fiyatlar var.
Yani, tabletinizi bu tabletler gibi çalıştırmayı düşünüyorsanız, bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
Bence, tabletinizin özelliklerini biraz daha araştırmalısınız.
Ben de tablet kullanıyorum, yaklaşık 20 yıldır. Bu yüzden bu konuda kendimi biraz "yol almış" biri gibi görürüm. Hem illustrasyon yaparken, hem photoshop'ta rötüş yaparken, hem de online eğitimlerimde tabletimi bir "beyaz tahta" olarak tabletimi kullanıyorum.

Sevgiler.
Tuncer ÖZKAN, Koşuyolu.
 
Yukarı Alt