iç mekan mimarlık

ekinoks76

Üye
Tepki
4

iç mekan plan ilk defa çalıştım bilmem nasıl oldu :)) bu arada yeteneğimi değerlendirip çalışmak istiyorum ben nasıl işler bulabiliirm bana uygun

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
İlk için fena değil,elinize sağlık.
Bu tür işleri yapmayı düşünüyorsanız çalışacağınız pazar sizden bundan kat kat fazlasını bekleyeceklerdir,bunun için bundan kat kat fazla çalışmalısınız , kullanılan programlar autocad ve 3dmax olur genelde, işe bu programları tanıyarak başlayabilirsiniz belki.
Sonra iyi bir yerden kurs filan da alırsınız,zamanla eliniz güçlenir.
Yalnız bu iş sadece elin gücüne de bakmıyor, en önemli etken olan Hayal Gücü yine devreye giriyor burada.İşveren sizden tamamen ÖZGÜN çalışmalar bekleyecektir.
Zor ama yürümesi zevkli bir yol. Bir düşünün.

ekinoks76

Üye
Tepki
4
Tşkler hakan bey, bu çizim 3dmax de daha güzel olur tabiki freehand de çizdim photoshopta renklendirdim
genel anlamda çiizmlerimi biliyorsunuz nasıl işler yapabilirim şimdilik mimarlık üzerine 3dmax gibi programlar öğrenmeyi düşünmüyorum daha sonra. Bir dizi kurslara gittim photoshop, freehand, biraz flash dreamweawer jaguard gibi proğramlar öğrendim evde kendimi geliştiriyorum bunların üzerine gitmek istiyorum mesela çocuk kitaplarına çizim olabilir diye düşünüyorum 3dmax daha sonra askıda bir düşünce bilmem nasıl olur

Yukarı Alt