İlk Kartvizit Çalışmam

burakcinli

Üye
Tepki
0
İlk Defa Yaptığım Bir Kartvizit Çalışmam Sizlerin Beğenisine Sunuyorum,Sizlerden İyi ve Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum...

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
İlk çalışmaya göre çok başarılı ancak kenar payları matbaada sorun çıkaracak bunu yaşayarak öğrenme derim :) kartvizitin her kenarından en az 7 mm boşluk bırak ki koymuştum ama nereye gitti vakaları yaşanmasın :)

Eline sağlık. Çalışmalarında kolaylıklar.

burakcinli

Üye
Tepki
0
@Kerim Öksüz

Teşekkürler Kerim Bey İlginiz İçin Teşekkürler Söylediklerinizi Not Aldım ve Bunlara Dikkat Edeceğim...

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Bu arada ;

Site içinde tamamı büyük harflerle metin girişi bağırmak anlamına gelmekte, tamamı Büyük, kalın yada renkli yazılar, Sitenin genel görünümünü bozmaktadır. Bu nedenle kullanılması yasaktır. (Özellikle vurgulamak istediğiniz satırları paragraf hacmini aşmayacak ve mesajınızın tümünü kapsamayacak şekilde bold veya renkli yazabilirsiniz

;)

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
14
ilk çalışmaya göre gerçekten başarılı.. fakat yukarıda arkadaşımızın da dediği gibi kartvizitin bitimine koyulan zemin veya şekiller için montaj yapar iken kesim aralığı vermeyi unutmayın.. eğer kartvizit çoklu basılacak ise (35x50) ve kesim ustası tecrübesiz ise, kesim yapar iken iş yürüyebilir ve yakında olan yazıları traşlayabilir.. bu sebeple kartvizitin kenarında yazı bulundurmamanız herzaman tavsiye edilir..

Saygılar.

burakcinli

Üye
Tepki
0
@Emre Şerim

teşekkürler emre bey kerim beyin dediği gibi artık 7 mm boşluklu yapıyorum...tekrar teşekkürler yorumunuz için.

Yukarı Alt