İlk Kartvizit Çalışmam

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
Sürekli bu sektörde işler yaptığım için artık bendede simetri hastalığı başladı galiba :)
Eğer corelde çizdiğini varsayaraktan Özler taşımacılığa tıkla shift'e basılı tutarak Mehmet Özlere tıkla daha sonra shiftten elini çek ve c'ye bas ortalayacaktır..
Eleştiri
Öncelikle hayal gücünün yaşı yoktur küçük yaştaki insanların hayal güçleri sınırsızdır..Onun için daha yaratıcı bi çalışma beklerdim açıkcası..
Daha sonra sen matbaacı deilsin tek renk bi baskı olmayacak bu hayali bir iş olduğu için renk uyumun çok zayıf olmush..
Yazılar baymış bakası gelmez adamın böle bi kartvizit olsa
Kenarlık çok aşırıya kaçmış + zaten renkleri sölememe gerek yok..
Ve soldaki imajla firmanın sektöründe ben bi bağlantı kuramadım..Ha şöle bişi olabilir dünyanın her yerine taşımacılık vs.vs.vs. Ama onun içinde zayıf bi imaj seçmişsin.

Öneriler:
Herşeyden önce tasarımı falan geçtim yaşının verdiği yaratıcılığı kullan..Daha sonrası gelir zaten ne insanlar tanıyorum ben (Örn: ScreaM_ büyük bi site admini oldu hayatımda 13 yaşında öle bi coder görmedim aklından geçeni kodluo:eek: ...)
Program bilgin zayıf olabilir ama 13 yaşındaki birisine göre gayet başarılısın ben 13 yaşımda counter oynuodum :D:D Bravo sana açıkcası 13 yaşında bu yola başlamışsın..
Sana tavsiyem photoshopda sanal tuning ile başla ben öle başladım ve gerçekten çok yararını gördüm.. Eğer corelde başlarsan photoshop çok karışık gelir ama photoshoptan başlarsan corel çok kolay gelir photoshopu kullanmaya gerek duymazsın ( Ben gibi:eek: ... Bazı webtasarımlar hariç:p )
Çizdiğin konusunda sana birşey önermiycem çünkü yaratıcı gücünün farkına varman lazım .. Çünkü eğer kafanda canlandıramazsan yapıcağın tasarımı hayata geçirmen çok zor olur.. Umarım sen kimsinde bana akıl veriyorsun diye düşünmezsin çünkü ben 1000lerce kez pişmanım neden küçük yaşta başlamadım diye..



Saygılar
 

cem nas

Üye
Kayıt
5 Aralık 2007
Mesaj
7
Tepki
0
arkaplanın renkleri hoş ama çalışmayı canlandırmalısın ölü gibi renkler boğmuş ama ilk dediğin için dierleri olur heralde paylaştığın için tşk.
 

melekru

Üye
Kayıt
5 Ocak 2008
Mesaj
25
Tepki
0
yazılarda bence hiç kontür bulunmamalı arkadaşların da belirttiği gibi.büyük harfte okunabiliyor bi parça ama küçük harf hiç okunmuyor. hem de koyu renk bi kontür boğuyor itici oluyor. zamanla daha daha iyi olacağın kanaatindeyim
çalışmalarında kolaylıklar dilerim arkadaşım=) başarılar
 

merve

Üye
Kayıt
12 Kasım 2007
Mesaj
24
Tepki
0
İlk olmasına göre gayet güzel. Arkaşdalarıma katılıyorum bende. O siyah kenarlıklar hiç olmasa yada yazın tamamen siyah olsa belki daha iyi dururdu diye düşünüyorum, bende ;)
Emeğine sağlık...
 
Kayıt
5 Haziran 2008
Mesaj
5
Tepki
0
güzel hoş fakat yazıların çizgi kalınlığı oldukça fazla vea önce firma adını yassan daha hoj olar:)
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@grafiker semra


Sizi birdaha uyarmak istemiyorum... Çalışmanın kötü olduğunu düşünebilirsiniz... Ama yorum yapın lütfen.. müspet yada menfii.. forumumuzun amacı insanları yönlendirmek... Böyle yorumlar görmek istemiyorum forumda.. tekrarlanırsa silinecektir...
 

grafigmz

Üye
Kayıt
12 Mayıs 2008
Mesaj
25
Tepki
0
tabiki hatalar cok var ama sonucta ılk defa yapıyo kotu demek haksızlık olur.emegıne saglık yınede....
 
Yukarı Alt