ilk kartvizit çalışması

Kayıt
4 Mart 2008
Mesaj
20
Tepki
1


slm herkeze.en sonunda gönderebildim heralde çalışmayı.
ilk defa cesaret edip bir çalışma gönderiyorum.15 dk yaptığım bir çalışma.iş deneyimim yok 3 aylık bir stajerlik dönemim var.lütfen eleştiri yaparken acımasız davranmayın
herkeze tşk şimdiden
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Öncelikle yaptığınız çalışmalarda iletişim adresi vermemeye özen gösteriniz...Yerine başka adresler yazarsanız seviniriz:)

İkinci olarak yüklediğiniz resimle ilgili konuşursam çözünürlüğü çok düşük olduğu için kartviziti net göremiyorum ve bunun için yorum yapamıyorum, bu konuyu görüp yorum yapacak arkadaşlar da göremediği için yorum yapamayacaklardır.. Resminizin boyutlarını büyültüp tekrar yüklerseniz daha iyi olacaktır...
 
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
208
Tepki
5
Selam,

Stajyer olarak çalıştığınız işyerinde yapmış olduğunuz bu kartvizit çalışmasını 15 dakikada hazırladığınızı belirtiyorsunuz ve buna ek olarak acımasız bir şekilde eleştiri yapmayın ben daha yeniyim sözünü vurguluyorsunuz.

Bakın kendimden örnek vermek gerekirse ben ilk çalışmamı stajyerlik dönemimde 3 gün düşünmüş ve sonrasında da iki gün üzerinde çalışmış ve gösterdiğim Art Director'ümden de bir ton eleştiri ve azar işitmiştim. Ben siz olmayacağınızı varsaysak bile sizin bu kartvizit çalışmasını 15 dakikada yapmış olmanızın bizim için herhangi bir anlamı, önemi yok.

Şimdi size eleştiriyi bir kenara bırakarak önerim, benim yıllar önce cesaret ederek gösterdiğim çalışma örneğinde olduğu gibi sizin de öncelikle yaptığınız çalışmaları sizden sorumlu olan kişilere göstermenizdir. Onların onayını almış çalışmalarınızı burada sergilerseniz hem siz daha olumlu eleştiriler alırsınız hem de biz burada sizi üzmemek için ne yazacağımızı şaşırmış şekilde yazılar yazmak durumunda kalmayız.

Kendinizi düşünmüyorsanız bizi düşünün bari...

Saygılar...
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
stajersen iş ustana bakar derim ondan ne gördüysen onun benzerini yaparsın daha senin kalıbının oturması lazım o yüzden çalışmaya devam
 
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
15 dakikada çalışma yapıp yayınlamak gerçekten cesaret işi. Arkadaşın dediği gibi senin henüz bir çizgin yok ve özenti üzerine çalışmalar yapıyorsundur büyük ihtimal. Yani yanında çalışan herhangi birinin işine benziyordur çalışman. Sana tavsiyem 15 dakikaya en az 1 saat daha ekle daha güzel olur. Çalışman küçük anlaşılmıyor yorum yapamıyorum ama cesaretin için tebrikler..
 
Kayıt
4 Mart 2008
Mesaj
20
Tepki
1
yorum yapan herkeze tşk ederim evet doğru söylüyorsunuz arkadaşlar henüz bir çizgim yok arayış içerisimdeyim ve buluşuda üzerine çalışarak bulacağıma inanıyorum.herkeze saygılar
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
15 dakkada yaptığın çalışmayı gönderiosan bende sana 2 saniyede olmamış diyorum
 
Kayıt
4 Mart 2008
Mesaj
20
Tepki
1
sağol graffix yorum için ama kartvizitte ne olmamış birde bu eksiklerimi dile getirirsen daha anlaşılır ve daha yararlı olursun benim için.
 
Yukarı Alt