İlk Kurumsal Kimlik Çalışmam Yorumlarınızı Bekliyorum ...

efe810

Üye
Kayıt
6 Haziran 2013
Mesaj
7
Tepki
2

Merhabalar;

İlk kurumsal kimlik çalışmam yorumlarınızı,eksik olan yerleri ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
İlk çalışma olmasına rağmen gerçekten iyi bir çalışma olmuş. Boş eleştiren ve kendini geliştirmeden çalışma atanlardan çok daha iyi. Başarıların devamını dilerim.
 

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
Ellerine sağlık Emre Çetiner' e katılıyorum kesinlikle ilk çalışmaya göre gayet iyi.
 

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
İlk çalışma için gerçekten çok iyi ellerine sağlık. Ben naçizane bir fikir sunacağıma ma logo tasarımın ve diğer materyallerde kullandığın arka plan ile ilgili. Kırmızı arka planlı materyallerde logon tam çıkmıyor hani alta doğru ok ve i harfinin noktası bana kalırsa logonun tam olarak net bir şekilde ortada olması lazım. Arka planı beyaz çalışmalar güzel ellerine sağlık ;)
 

isates

Üye
Kayıt
27 Ocak 2012
Mesaj
1
Tepki
0
Kurumsal tasarımınız iyi ancak kullandığın mockupları da tasarımınıza göre şekillendirmeniz faydanıza olacaktır. Tasarımlarınızda minimal etki yaratmak istemiş görünüyorsunuz ancak logoyu çok büyük kullanarak bu etkiyi kaybetmişsiniz. Siteniz için hazırladığınız mockup da kartvizitlerinki de logo gereksiz bir büyüklük içinde. Ayrıca birinci karvizit mockup düz kesim ikinci kurumsal mockupta ise oval kesin bunlara dikkat etmeniz yararınıza olacaktır. Lütfen daha küçük logolar ile çalışmalar yapın daha minimal etki daha kaliteli tasarımlar ortaya çıkacaktır.
 
Yukarı Alt