İlk Site Tasarımım

ankaraege

Üye
Kayıt
22 Ağustos 2012
Mesaj
14
Tepki
0

Merhaba Dostlar, Dün Bir Eğitim Seti buldum (Dreamwiever) ve başladım kurcalamaya... 1 -2 fiyaskodan sonra başka bir fiyasko çıktı ortaya.. Arkadaşlar fotoğrafını atıcağım site ilk sitem oldu fakat biraz soluk yorumlar sizin nasıl geliştirebilirim konusunda yorum yaparsanız çok mutlu olurum.. site html olarak kodlandı bana renk eksik gibi geldi fakat nereye nasıl eklerim :) Daha Arkaplan filan yok yaptım bismillah birde yorum alayım dedim :)) yorumlarınızı bekliyorum :):grafikerler:(Bu arada hiç ps kullanmadım,sadece kemiği bu şekilde olacak fakat kemik kırık olmasında::))
 
Kayıt
23 Ağustos 2012
Mesaj
5
Tepki
0
ilk tasarımdır hadi böyle sert eleştiriler yapmak istemiyorum :) Yol gösterici olmak gerekirse şunlara dikkat edersen çok iyi olur;

- Sitede Kullanılan Renklerin Dağılımı.
- Sitede Kullanılan Fontun Siteye Uyumu
- Sitenin İçereceği yazılara yönelik yapılacak renk ve tarz seçimi

işte bu 3 kurala uy yeter :)

Renkler konusunda daha iyi olmaya bak ve font evet evet bir font bul kendine :)
 

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
6 Ocak 2012
Mesaj
658
Tepki
28
İbrahim Arkadaşımız sağolsun bir çok eksiğini söylemiş. bence bir tasarım yapmadan önce ( afiş , web sitesi , kartvizit vs ) daha önceden yapılmış çalışmalara bakılmalıdır ve onlardaki estetikliğe dikkat edilmedlidir. gerek font gerekse renkler temaya uygun olmalı ve iyi seçilmelidir. kolay gelsin.
 

ankaraege

Üye
Kayıt
22 Ağustos 2012
Mesaj
14
Tepki
0
Estafurullah tabiki sert eleştiri yapın, kendimi geliştirmek istiyorum :) haklısınız fontlarda ciddi sorunum var fontu değiştirmem gerekiyor.. yorumlarınız için teşekkür ediyorum..
 
Yukarı Alt