Illüstrasyon dünyasının çizer ustası italyan sanatçı marcello barenghi!

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
Marcello Barenghi




İllüstrasyon dünyasının çizer ustası italyan sanatçı Marcello Barenghi!

Bu çizerin çizimlerinin gerçeklikle tek farkı boyutsuz olması desem abartı olmaz. Bu başarı şüphesiz büyük bir emeğin sonucu. Birçok tekniği harmanlayıp “gözleri yakında kör olacak” diyebileceğimiz kadar detaylı çizimlerine ortalama 4-5 saat harcayan fakat harcadığı emeği ölçebilecek bir ölçeğin olmadığı şaşılası bir durum.

Sanatçı 1969′da Milan’da doğdu ve aynı şehirde “Umberto Boccioni” uygulamalı sanatlar okulunda eğitim aldı, ardından Polytechnic üniversitesinde Mimarlık eğitimi aldı. Ancak eğitim almadan bile etkileyici bir biçimde Leonardo Da Vinci’nin Mona Lisa isimli eserinin kopyasını çıkarttı.


Sanatı olgunlaşırken birçok sanatçıdan esinlendi. Bugünlerde ise Grafik Tasarımı ve illüstrasyonla uğraşıyor. Ayrıca illüstrasyon dışında karikatür ve yağlı boya çalışmaları da yapıyor, her bir eseriyle izleyenlerde büyük hayranlık uyandıran sanatçı yeteneğinin zirvesine ulaşmış desek abartı olmaz.

sanatçıya ait çizimlerden derlediklerimiz aşağıda ilham kaynağı olması için sizlere sunuyoruz;


0.jpg 2-euro.jpg 3-lips-realistic-drawing-by-marcello-barenghi.jpg 5-euro.jpg 6-color-pencil-drawings-dollar.jpg 7-colored-pencil-drawings-bottle.jpg 10th.jpg 12th.jpg 15-realistic-color-pencil-drawing.jpg 21-color-pencil-drawing-bird.jpg acquamarina.jpg aquamarine_ring_by_marcellobarenghi-d63dq5u.jpg aspirina.jpg caraffa-rame.jpg castagne2.jpg chrome-tap2.jpg cipster (4).jpg coccinella.jpg fiesta.jpg giornale.jpg Illustrations-Timelapse-Marcello-Barenghi.jpg images (1).jpg images (2).jpg images.jpg inanilmaz-derecede-gercekci-resimler-cizen-adam.jpg large.jpg latte.jpg lattina-fagioli-2.jpg lattina-fagioli-seconda.jpg marcello2.jpg marcello-barenghi-1.jpg Marcello-Barenghi-4.jpg Marcello-Barenghi-7.jpg marcello-barenghi-8.jpg marcello-barenghi-9.jpg Marcello-Barenghi-10-595x400.jpg marcello-barenghi-22.jpg marcello-barenghi-32.jpg marcello-barenghi-92.jpg marco-4.jpg marco-5.jpg maxresdefault (1).jpg maxresdefault.jpg noce.jpg nutella.jpg pizza.jpg red-bull.jpg tazzina-caffe.jpg teiera-cinese.jpg the_fly_by_marcellobarenghi-d64r9bh.jpg


İşte o müthiş çalışmalarından bir kaç çizim videosu
iyi seyirler....












daha da merak edenler için > TIKLA



faydalı olması dileğiyle...



.
 
Yukarı Alt