İllustrator Cs5 Eğitim Seti

OguzhanH

Üye
Kayıt
22 Temmuz 2012
Mesaj
69
Tepki
1
Arkadaşlar ben ilk defa illustrator öğreneceğim.Ve öğrendiğim ilk program olacak.Bana bu seti eksiksiz ve süper bir şekilde öğrenebilmem için görsel eğitim set linkleriniri verirmisiniz.Bende indireyim.Şimdiden çok teşekkürler.

İyi Forumlar...
 
Kayıt
14 Eylül 2008
Mesaj
27
Tepki
0
Senin gibilere hakkımı helal etmiyorum. Bu işi öğrenecek, bu işten para kazanacak, ailene bakacaksın öyle mi... Birilerin emeğiyle ürettiğini, çalarak mı ailene bakacaksın. Hırsızlık yaparak mı bakacaksın. Bir emek ürününü izinsiz indirmek emek hırsızlığı, hak ihlali değil mi... Illustrator CS5 video eğitim seti hazırlayarak satan kişilerden biri olarak, senin gibilerin meslektaşım olmasından dolayı utanç içindeyim.
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Arkadaşımız burada ücretli olan bir eğitim setinin paylaşımını istememiş ki.. Takdir ederseniz gerek sitemizde olsun gerek başka sitelerde olsun binlerce ücretsiz ders hazırlayıp arkadaşlarına faydalı olmak isteyen insanlar var..Arkadaşımız da bunlardan bahsetmiş burada..
Ücretiyle satılan dersler ya da kısaca telif hakı olan paylaşımları prensip gereği zaten yapmıyoruz biz forumumuzda ve mümkün olduğunca bunu takip edip önlemeye çalışıyoruz..
 
Kayıt
14 Eylül 2008
Mesaj
27
Tepki
0
Aslı hanım, buna dikkat etmeniz, bağımsız kaynak üreten benim gibi diğer arkadaşlarım için sevindirici. İyi tarafından bakıyorsunuz olaya bu da güzel. Ama işin gerçeğinin öyle olmadığını da çok iyi biliyoruz. Yine de sitenizin bu konuda duyarlı olmasına sevindim. Farklı ücretli TÜRKÇE içerikli siteler yıllık 40 - 60 TL bir çok yazılımın eğitimini veriyor. Bir lise öğrencisi dahi bunu alabilir. Ama meslektaşlarımız bizlere bu değeri vermiyor ki, ürünlerimizi lisansız kullanmayı tercih ediyor. Emek en yüce değerdir ve bu değeri ilk önce biz vermeliyiz. Saygılarımla.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Aslı Hanım'ın belirttiği gibi forumumuz Korsan Yazılım'a kesinlikle izin vermedi,vermeyecektir.
Olası 3. şahısların açmış olduğu, gözden kaçan konularda böyle içerikler olabilir, bu durumda zaten ihbar linkini kullanıyoruz üyeler olarak. Burada bizlere de haliyle görev düşüyor.

Korsan Yazılım'a karşı forumumuza ek olarak sizin de karşı olmanız gerçekten beni sevindirdi zira bir program içerisindeki en küçük bir ayrıntıyı adamakıllı anlatmak bile çok büyük emek ister biliyorum, çok sancılı bir süreçtir bu. Umarım ülkemiz bu konudaki hassasiyetini avrupadaki gibi artırırabilir ve bizler de rahata ereriz...
 

hakim

Üye
Kayıt
6 Nisan 2013
Mesaj
45
Tepki
0
@ceyhunakgun

şimdi Bana warez link atın diyen yok.
2.si Hocam sizin seti almış bir kişiyim.
ama ben arkadaşlara tafsiyem gidin Video sitelerine bakın zaten öğrenirsiz.
3.sü Hocam bir set yapacaksanız çizim teknikleri ve daha derin konuları işleyin.
bir PS kullanıcısı olarak sizin illustrator eğitim setinizi hiç beğenmedim. ve verdiğim parayı bende helal etmiyorum.
 
Kayıt
14 Eylül 2008
Mesaj
27
Tepki
0
Türkiye'de benim hazırladığım bu eğitim setinden daha detaylı bu konuyu ele alan bir set yok, diyecek kadar iddialıyım.
İkincisi gitti gidiyor bölümünü inceleyin, yorum yapanları inceleyin, satın alanların yorumlarına baktığınızda siz neredeyse TEK SİNİZ.

Ürünü satın aldınız, içeriği beğenmediğiniz ya da vaat ettiklerimin ve satın almadan önce herkesle paylaştığım DVD içeriğini tek tek müfredatı sitemde yayınlanış olduğum halde ayrıca satın aldığınız yerde görmenize rağmen, satın aldıktan sonra benimle iletişime geçmediniz, bana eleştiride bulunmadınız...

Şimdi hakkınızı helal etmiyorsunuz, öyle olsun o setten zerre bir şey öğrenmediniz, çok kötü bir set, nereden bu parayı verdim diyorsunuz öyle mi... Buna kendiniz inanıyor mu sunuz? Bana bu seti teslim ediniz, paranı iade edeceğim. Senin gibi emek tanımaz, emeğe saygısız kişilerin varsın bana hakkını helal etmesin, saygısı olmasın. Çünkü sizin gibileri için uğraşmıyorum.

Gitti Gidiyor web sitesinde %100 oy oranına sahip kaç satıcı var. 475 satış ürününde %100 memnuniyet. Linkide burada, bi zahmet yorumları oku: http://profil.gittigidiyor.com/ceyhun_akgun
 
Yukarı Alt