İllustratörde çizim nasıl yapılır

asilonline

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar eşimin doktora tezi için motif çıkarımı gerekiyor. Aşağıdaki resimde soldaki resimde bulunan motifler sağdaki gibi çizilecek. Bu hangi programda daha kolay yapılabilir. Bu işlerle uğraşan varsa fiyat konusunda anlaşırsak yaptırabilirim de.

Teşekkürler.

asilonline

Üye
Tepki
0
illustrator u kurdum. Pen tool aracı ile resmin üzerinden çiziyorum ama köşe dönüşlerini tam yuvarlak yapamıyorum. bu desenin birisini illustratorda çizip, çizerkende videoya çekip gönderene 20 TL paypal bağışı yapacağım. Yapabilen lütfen yardımcı olsun. Eşim paintte çizmeye çalışıyo, canım yandı valla.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Paintte olmaz :) ben su an dışarıdayım. Ai de pen tool kullanimi ile ilgili bir video ders ile aksam burada olurum :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Illustrator'de temel pen tool kullanımı ile ilgili bir video hazırladım.. Umarım temel mantığı verebiliriz size...

asilonline

Üye
Tepki
0
Çok teşekkürler Aslı Hanım. Ovallik verme konusunda sıkıntı çekiyordum. Çok iyi anladım. İlk kez bir forumda bu kadar ilgili bir yöneticiyle karşılaştım. Emeğinize sağlık.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Rica ederim amacımız paylaşımlarda bulunmak ve birbirimize faydalı olmak değil mi :) Faydalı olabildiyse ne mutlu ..

Yukarı Alt