Indesign dosyaları worde akatarılabilir mi?

Kayıt
12 Mayıs 2008
Mesaj
16
Tepki
0
Arkadaşlar Indesign'da hazırlanmış bir sayfa formatını kaybetmeden Word'e aktarılabilir mi? Yapılabiliyorsa nasıl oluyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.:confused:
 
Kayıt
21 Haziran 2008
Mesaj
149
Tepki
4
Öncelikle çalışmanızı PDF formatına dönüştürüp, sonrasında PDF formatından word'e (arama motorlarına PDF to WORD anahtar kelimelerini girdiğinizde birçok farklı program karşınıza çıkar) çeviren programları kullanabilirsiniz. Tabi bu bahsettiğim yöntem tamamen teorik bu yöntemi daha önce hiç denemedim. Umarım yardımcı olur...
 

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
373
Tepki
4
sayfanıı indesign de oldugu gibi tam formatıyla worde aktarmak mumkun degildir. ama export ya da save as seceneklerine bakarsanız orada text olarak kayıt seçenekleri mevcuttur boylelıkle sadece yazıları cevirme şansınız olur. bu bahsettiğim menülerde bir de xml seçeneği var ki o en sağlam yöntemdir. boyle bir şeye ihtiyaz duymadığım için denemedim ama interten sayfa kodlarıyla kayıt yaptığı için ve word ünde internet sayfalarını editleye bildiğini gö önüne alırsak sanırım en iyi çevirimi bu formatla elde edebilirsiniz.

ersan kardeşimin soylediği yöntem de en kısa çözümlerden biridir. ama dikkat edin her iki yontemle de resim veya grafkleri almakta sorun yaşaya bilirsiniz.

kolay gelsin
 
Kayıt
12 Mayıs 2008
Mesaj
16
Tepki
0
Fatih Bey,

Wordün internet sayfalarını editleyebildiğinden bahsetmişsiniz. Bu nasıl yapılıyor.Bu konuda bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca Ersan bey sizin söylediğiniz yöntemi denedim fakat dönüştürme programlarında grafik, resim, tablo gibi kayıplarla karşılaşılıyor. Yardımınız için teşekkür ederim. Birde Ftih beyin önerisini denemek istiyorum ama dediğim gibi wordün nasıl editlediğini bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür edeirm.
 

1965

Üye
Kayıt
28 Şubat 2010
Mesaj
8
Tepki
0
File + Export'u pdf yapmak için kullanıyoruz, burada pdf nin altında daha alternatifler var bunlardan Rich Tex Format özelliğini seçince worde çeviriyor
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
PDF'e çevirin. PDF'te tekrar dosyayı açıp farklı kaydet diyip uzantısını doc olarak belirleyin ve kaydedin. Bu kadar.
 
Yukarı Alt