İndesign'de Pragrapy style font değişimi (soru)

enes

Üye
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
13
Tepki
0
Arkadaşlar 8 saattir bir çözüm bulmaya çalışıyorum bütün forum sitelerine yazdım düzgün cevap alamadım hiçbir videoda yada yazılı kaynakta sorumun cevabını bulamadım sizden ricam bilen varsa lütfen yardım edin.....Sorunum In design da tabs ayarlaması...250 sayfalık bir dizgi yaptım ve tabs lar yanı paragraf baslarındakı bosluklar bazılarında cok kısa bazılarında cok uzun bir sayfada tabs cetvelinden ölçümü giriyorum ve hizalıyorum ancak dıger sayfalara uygulanmıyor...paragraph style yapıyorum bu sefer fontlar degısıyor vs...tabs ayarlamasının tum sayfalara uygulanacak sekılde prtaık bır yolu varmıdır...?
 

enes

Üye
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
13
Tepki
0
Eyv kardesim ama benim oradaki asil sorunum univers font Ailesinden yaklasik 6 font kullaniyorum yani consensed57 light regular heavy..gostermis oldugun secenekten ancak tek bir secim yapilabiliyor buda dogal olarak benim isime yaramiyor..:(
 

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
7 Eylül 2012
Mesaj
647
Tepki
89
@enes

İstediğin bir örnek paragraf olustur sonra onu pragraf stili yap daha sonrada hepsini seçip yaptıgın pragraf stiline çevir. uygulamalı olarak ders ekleyemiyorum yogun bir şekilde çalıştıgım için kolay gelsin sana.
 

Threebudha

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
8 Haziran 2011
Mesaj
180
Tepki
17
@enes

Doğru anladıysam bütün metinin içinde paragraf başlarını ayarlamaktan bahsediyorsunuz. Bunu isterseniz hiç stile bulaşmadan da yapabilirsiniz önce bütün metini seçin sonra üstteki menülerden Type>Paragraph penceresini açın ve "First Line Left Indent" kısmına paragraf başlarınızın ne kadar içerden başlamasını istiyorsanız o kadarlık bir değer girin.
 
Yukarı Alt