insan figürü vektörel

Hat-Min

Üye
Tepki
4
Bir türlü dudak çizemedim ya çok sırıtıyor ya da çok sinsi gösteriyordu. bu şekil bıraktım ama çalışma devam ediyor arkadaşlar.

Saygılar

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Dudak çizmenin şimdilik iyi bir fikir olduğunu düşünmeyen grafiker adayı çalışmasında dudaksız bir manken kullandığını beyan etmiş.
O dudak çizmediğini yazmış ama ben nedense çalışmada "çizilmiş bir dudak" görüyorum.
Sizce bende mi bir sorun var yoksa grafiker adayımızda mı?

Hat-Min

Üye
Tepki
4
@Hakan Dağdeviren

Grafikerlik konusunda herhangi bir iddiası olmayan bir aday olarak;

Sadece bitmeyen bir çalışmayı paylaşmak istedim. Çizilen bir dudak sanırım figürdeki yazıdan olsa gerek. Çevre kirliliğine neden olduysam kusura bakmayın !
Sadece çizmeyi karalamayı çok seven bir insanım. ve siz değerli arkadaşların yorumları doğrultusunda çizmye devam ediyorum sadece..

Hoşçakalın.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Sadece bitmeyen bir çalışmayı paylaşmak istedim.
Farklı bir bakış açısı , olabilir tabiki.

Çevre kirliliğine neden olduysam kusura bakmayın !
Neden böyle düşündünüz? Ben bu konuda herhangi bir beyanda bulunmadım , buna ben karar veremem ki zaten.
Hem aksine gayet iyi gidiyorsunuz, ve çalışmanız da kötü değil, dudağı da dediğim gibi çok güzel çizmişsiniz, biliyorsunuz illa dudak çizmek gerekmez bir dudak çizmek için.
Demem o ki sadece biraz kompozisyon üzerinde yoğunlaşmalıyız.
Neyim eksik? derseniz, dediğim gibi sadece biraz kompozisyon üzerinde çalışmalıyız.

Grafiker Adayı Dememdeki Sebep
Bunu sizin çizimlere yeni başladığınızı sürekli tekrarınızdan yazdım, yoksa buna da ben karar veremem.
Hem yeni çalışmalarınızı da beklerim, zevk alıyorum çünkü, neler çizdiğinizi izlerken.

Kolay gelsin.

Hat-Min

Üye
Tepki
4
@Hakan Dağdeviren

Bilmukabele,

ama gerçekten çok çok yeni bir okadar da istekliyim. Ama özellikle sizin gibi bu işe yıllarını vermiş kişilerin çalışmalarını gördükçe içim bir hoş oluyor.

Selamlar Hakan Bey.

ekinoks76

Üye
Tepki
4
kötü bile çizseniz dudadığı siizn fikriniz hiç çizmemenizden daha iyidir susturulmuş bir bayan her erkeğin isteği bu zaten konuşmayan bayan:)) bence yarım bırakmayan çizin biraz azim..

Yukarı Alt