İnternet problemleri

decupe

Üye
Kayıt
15 Nisan 2013
Mesaj
3
Tepki
0
En uygun fiyatlı interneti arıyorum arkadaşlar, en uygun fiyatı ve iyi performansı olan konusunda bilgi sahibi olanlar lütfen paylaşsın. üçtür yanlış tercih mi yapıyorum anlamadım çileden çıkıyorum hız sorunu yüzünden bir de ödediklerimi düşününce zor geliyor gerçekten. İşimiz gece gündüz sürüyor ama gece bir bakıyorsun net gitmiş, bilirsinizi işte,bir fikir lütfen.:confused:
 

pencere

Üye
Kayıt
20 Şubat 2013
Mesaj
3
Tepki
0
Fiyat performans Doping Adsl diyorum arkadaşım, incele yine de ama dopingin kampanyalarına da göz gezdirmeni öneririm, taahhüdüm bitmesine 2ay var ve davam etmeyi düşünüyorum öyle söyleyeyim.
 

alibayir

Üye
Kayıt
8 Nisan 2013
Mesaj
24
Tepki
0
daha önce denedinmi bilmiyorum ama ben 2 hafta önce superonline gectim.daha önce 49 tl internet 17 tl de hiç konusmadıgım telefonun parasını çatır çatır ödüyordum.Şimdi super online da ayda 29 tl 10 gb download limiti ardından hızını 3 mb düşürüyorlar ama emin ol o 3 mb bile tt netin dandik güya 8 mb daha iyidir.Annem odasında digitürkten tekrar izle özelliği ile dizi izliyor ben pc den 480 dp sinema filmleri izliyorum tık demiyor.Ayrıca yanında 3 haftalık lig paketi aynı zamanda 3 aylık digitürk hediye ettiler.Modem ücreti yok tahadüt yok yok oglu yok kafam rahat herkese öneriririm Turkcell Superonline :) Işık hızında fiber internet heheheh reklam gibi oldu ama adamlar hak ediyor.
 

decupe

Üye
Kayıt
15 Nisan 2013
Mesaj
3
Tepki
0
fena değil de bana 10 GB mümkün değil yetmez, ben akk ile kafa kafayayım her ay, oyüzden duruma uygun fiyat arıyorum, tavsiyen de kulağıma küpe sağolarkadaşım.
 
Yukarı Alt