Iş arayanlar bölümü kuralları (konu açmadan önce mutlaka okuyunuz)

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
İş Arayanlar İlanları Bölümünde yapılan düzenlemeler sonucunda;
15 Mayıs 2014 tarihi itibariyle ilan açma/verme kuralları yeniden düzenlenmiştir.
Bir ilanda bulunması gereken bildirimler zorunluluğu getirilmiştir,

Bu sayede ilan verenle, ilana müracaat edecek arasında, sonuca dayalı bir iletişimin kurulması hedeflenmiştir.

• İlanınınızda eğitiminiz, donanımınız, çalışmalarınız vb. meslek ile ilgili bilgiler dışında ; açık adres, tc kimlik numarası, fotoğraf gibi kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız, bu bilgilerin konu ile ilgisiz art niyetli kişilerin de eline geçebileceğini unutmayınız !

• Sizlerden mail yolu ile cv isteyen ve mail adresinde veya mesajında firma bilgisi bulunmayan kişilere itibar etmeyiniz, cv yada kişisel bilgilerinizi göndermeyiniz.

• Gmail, hotmail, mynet, ttnet vb.vs. uzantılı mailler yolu ile firma bilgisi, (Telefon numarası, adres, web adresi...) verilmeksizin sadece mail adresi ile cv isteyen işverenlerin mesajları silinecektir.

• Firma bilgisi içeren mail adreslerinin domain uzantısı ile web sitesini inceleyip, cv yada kişisel bilgilerinizi göndermeden önce telefon ile yada mümkün ise yüz yüze görüşmeniz. ardından CV vermeniz önerilir.

• İlan bölümünde paylaşılan kişisel bilgilerden dolayı yaşanabilecek her türlü mağduriyetten grafikerler.org sorumlu tutulamaz.


İlan veren üyelerimiz İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde, ilanın halen geçerli olup olmadığına dair bilgi notu düşmelidirler, aksi takdirde 15 gün içinde cevap yazılmayan ilanlar yayından kaldırılacaktır.

Forumumuz da iş ilanı vermek ücretsizdir. Fakat ilan kalabalığı ve flood yapma olayını en aza indirmek için, ilan veren üyelerimiz, verdiği her ilan başlığı altında konularını, ilan verilen tarihten itibaren sadece bir kez güncelleyebilirler. (Günceldir, ilan hala geçerlidir vs. şeklinde) Aynı zamanda her üye farklı alanlarda ilan verecek ise, her alanda sadece 1 ilan konusu açabilirler.
Birden fazla güncelleme mesajı bölüm yetkilileri ve yönetim tarafından silinecektir.
Daha fazla güncelleme mesajı yazabilmek veya sabit ilan konuları açmak için lütfen yönetim ile irtibata geçiniz.

Foruma üye olan herkes, her türlü forum kurallarını (Bu konu dahil olmak üzere) okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Yukarıdaki uyarılara rağmen, ilan konularında birden fazla güncelleme yapan, birden fazla başlıkta birden fazla ilan konusu açan, başkalarının ilan konulara ilave yapan üyelerin tüm ilan konuları kilitlenecektir. Devamı ve ısrar halinde üyelikleri iptal edilecektir.

Bu durumun oluşumu sürecinde uyarı söz konusu değildir, bu mesaj zaten bir uyarı niteliğindedir.


Grafikerler.org, forumlarında yayınlanan tüm ilanların sorumluluğundan muaftır, Forumda yayınlanan her nevi iş ilanı; ilan sahibi ve ilana müracaat eden kişi arasında oluşan bir hukuki sorumluluktur, bu forumda yayınlanan iş ilanı vasıtası ile anlaşma sağlayan kişilerin arasındaki oluşan anlaşmazlıklar Grafikerler.org forumunu kesinlikle ilgilendirmemektedir.
Bu bölüme mesaj yazan üyeler anılan bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
 
Yukarı Alt