İş arıyorum acil lütfen

Kayıt
25 Aralık 2011
Mesaj
54
Tepki
1
Adminlerden ricam bu KONUNUN silinmesini istiyorum.
 

alimarap

Üye
Kayıt
22 Mart 2012
Mesaj
24
Tepki
0
1 cebeci cd cebeci mah 2513 sk no 17 sultangazi ist 0212 667 81 61 0532 653 34 33 KUZEY REKLAM Ali
 
Kayıt
25 Aralık 2011
Mesaj
54
Tepki
1
@alimarap


İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim abim ALLAH RAZI olsun ama ulaşım benim için bir sorun, en az 3-4 vasıta degiştirmek zorunda kalıyorum ben biraz daha bana yakın olan yeri tercih ederim İLGİNİZ ALAKANIZ İÇİN YİNE TEŞEKKÜR EDERİM...
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Bu denli işe ihtiyacı olan bir insanın ulaşım gibi bir derdi olabilir mi? Sizin işe değil bence biraz bakış açısı değişikliğine ihtiyaç var. Ne dersiniz?

Bu aslında sadece sizin değil, tüm ülkenin sorunu! Şimdi yukarıda yazdıklarınızı okuduğumda içim sızladı, sonra altta verdiğin cevabı okuduğumda ise çok şaşırdım. Sizin yukarıda yazdıklarınıza göre, iş fizanda olsa yine de gitmeniz gerekir ama siz, mesafeden bahsetmişsiniz.

İnsanları anlamak cidden bazen daha da zorlaşıyor...
 
Kayıt
25 Aralık 2011
Mesaj
54
Tepki
1
@danisman

___________________________________________-

Yazınız için çok tşk ederim saygı duyarım işe degil degişiklige ihtiyacınız var demişsiniz dogru olabilirsiniz bunada saygı duyarım mesafeler sizin için sorun olmayabilir bakış açısı tabi ama mesafeler benim için sorun en azından baya bi mesafe varsa size şöyle bir açıklama yapabilirim ben esenyurt örnek mahallesinin baya bir altında oturuyorum bilirmisiniz buraları bilemem benim burdan o yukardaki yere gitmem için en az 3- 4 vasıta degiştirme zorunda kalıyorum yolda gecen saatleri trafigi siz hesaplayın, servis olmaması aslında sorun degildi ama uzak olmasaydı servisede ihtiyacım olmazdı , benim nışanlım orda oturuyor ve her hafta ona gidip gelirken bile büyük zorluk çekiyorum bide gittigimde çalışıcam bide o yorgunlukla eve tekrar o mesafeyi katedicem gercekten benim için zor bir iş ama sizin dediginizi anlıyorum kısaca şöyle demişsiniz yalnış anlamadıysam '' İş size gelmez siz işe gidin'' gibi bişiy olmuş haklısınız ama anlattıgım sebeblerden dolayı olumsuz benim için ama biraz daha yakın olsa koşa koşada giderim sorun olmaz. umarım ne demek istedigimi anlamışsınızdır (saygılar sevgiler)
 
Kayıt
1 Mayıs 2012
Mesaj
22
Tepki
0
Halkalı'de bulunan firmamız bünyesinde görev alacak takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler :
• İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden
• CorelDraw, Adobe Photoshop programlarına hakim,

İlgilenirseniz cv atın lütfen mail: asprindijital@gmail.com
 
Yukarı Alt