İşte gurur gecemizden görüntüler...

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30



Hurriyet.com.tr'nin girişimiyle hayata geçirilen sosyal medya reklam platformu 'Bumads', Hilton Convention Center'da düzenlenen bir gecede önemli markalar ve reklam dünyasına yön veren ajanslar ile buluştu. Bumads'in viral yayılımın merkezine yerleşeceğinin ilk sinyallerini verdiği gecede ayrıca Bumerang Blog Ağı'nın en iyileri ödülleri de verildi. Geceye Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Hasan Hakkı Yılmaz, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci, Hürriyet İnternet Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge ve Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök de katıldı.

BUMADS İLE MARKALARA YENİ BİR KAPI ARALANIYOR

Hürriyet İnternet ve Bilgi Teknolojileri Grup Başkanı Ahmet Dalman gecenin açılışında yaptığı konuşmada 2011 yılının Hürriyet İnternet Grubu'nun 15. Kuruluş yılı olduğunu vurguladıktan sonra, Hürriyet İnternet Grubu'nun kuruluş hikayesini anlattı. Yılların fikri mülkiyet ve teknoloji birikimini sosyal medyadaki yepyeni projeleri Bumads'e aktardıklarını anlatan Hürriyet İnternet Grubu Başkan Yardımcısı Erhan Acar da yaptığı konuşmada, 'yapılmayanı yapmak' sloganı ile yola çıktıklarını söyledi. 'Garaj ruhu' ile Bumads'i kurduklarını belirten Acar, bu platform aracılığı ile site sahiplerinin de istedikleri trafiğe kavuşacaklarının, okundukları kadar kazanma imkanı bulacaklarının altını çizdi. Acar konuşmasını, "4 yıl önce Bumerang sistemini kurduk, buraya binlerce siteyi ve blog sahibini topladık. Onlara trafik, görünürlük sağladık. Şimdi de burayı bir reklam ekonomisi haline getiriyoruz" diyerek tamamladı.

Uzun zamandır büyük bir heyecanla beklenen Bumerang ödülleri, Bumads Gecesi'ne damgasını vurdu. İnternet dünyasının büyük ilgi gösterdiği oylama süreci reklam, pazarlama, sosyal medya ve iletişim dünyasının seçkin isimlerinden oluşan bir jüri ve kamuoyu değerlendirmesiyle yapıldı. Oylama sonuçlarının açıklandığı Bumads Gecesi'nde birinci olan blog ve web sitesi sahipleri ödüllerine kavuşurken, 6 kategoride finale kalan Bumerang yazarları ise özel bir plaket ile onurlandırıldı.

BLOGLAR ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU!

En Tarz Blog ödülünün sahibi ile Hakan Cezairli olurken, En Çalışkan Blog ödülünü kazanan finalist ise ile Gülenay Börekçi olarak açıklandı. En Sosyal Blog ödülü isimli blog ile Muhammet Ümit Ateş'e giderken, Ömer Yıldız grafikerler.org ile En Bilge forum ödülünü aldı. En İyi Yerel Site Ödülü'ne ile Rıdvan Gülbaran layık görülürken, Jüri Özel Ödülü ise isimli siteye verildi. Bumerang Ödül Töreni'nin ardından kariyerinde sosyal medyayı kullanan ve en başından beri jüri koltuğunda blog yazarlarına destek veren Bedük ise Bumads Gecesi katılımcılarına özel bir konser verdi.
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Ödül törenine davet





Birinci ilan edilecek, heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim


Heyecanın dorukta olduğu an:)


Ve Grafikerler.org birinci seçildi :)





Plaket ve hediyelerin verildiği an


Plaketimizi yanlışlıkla diğer rakibimiz olan kardeşimize verdiler, plaketi büyük bir mücadele sonucu ele geçirdim:) bu kardeşimiz foruma girip okursa bozulmasın ayrıca onu da tebrik ederim :)





























 

Funda

E=mc²
Kayıt
31 Mart 2010
Mesaj
330
Tepki
9
Gerçekten gurur verici görüntüler..Başarılarınızın devamı kaçınılmaz..Canı gönülden tebrik ediyorum..:)
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Sevgili Funda "başarılarımızın" devamını demek istedin sanıyorum : )
 

Funda

E=mc²
Kayıt
31 Mart 2010
Mesaj
330
Tepki
9
Çok mütevazisiniz :) Sanırım başarıyı getirende bu alçak gönüllülük..Böylesine özel ve büyük bir aile dahil olduğum için şimdi bir defa daha gururlandım ve mutlu oldum...
 

*F.BEKGÖZ*

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
393
Tepki
7
Tebrikler Grafikerler.org.
Tebrikler Ömer YILDIZ.
Alçakgönüllü olamayacagım bu konuda:) Kategori içinde 1.olacagımız kesindi.Biz güzel bir aileyiz site olarak.Tekrardan Tebrikler.Gurur duydum.
:grafikerler:
 
Kayıt
11 Ağustos 2007
Mesaj
165
Tepki
1
gerçekten gurur verici bir haber. bu sonu gelmeyen başarıların başlangıcı olması dileklerimle Diyarbakır'dan sevgiler.
 

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
31 Mart 2009
Mesaj
714
Tepki
7
"Ömer Yıldız grafikerler.org ile En Bilge forum ödülünü aldı."
Gurur duydum, çok mutlu oldum.
Başarıların, ödüllerin devamlı olması dileğiyle yürekten tebrik ediyorum ☺☺☺☺
 
Kayıt
12 Aralık 2010
Mesaj
374
Tepki
5
Eski bir yönetim mensubu olarak gurur duydum. Grafikerler.Org gerçekten hak ediyor bu ödülü. Uzun zamandır giremiyordum face'ten öğrendim bende girip bir tebrik etmek istedim en azından.

Başarılarının devamını dilerim Türkiye'nin En Bilge Forumu :)
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Tekrar ve tekrar tebrik ediyorum. Özellikle bu kategoride birincilik ayrı bir sevinç kaynağı.:)
Hep birlikte nicelerine inşallah.
:grafikerler:
 
Yukarı Alt