JDownloader {Süper İndirici} Resimli anlatım

Kayıt
15 Kasım 2008
Mesaj
321
Tepki
10




TIKLA İNDİR
(Windows & Linux işletim sistemleri için)

TIKLA İNDİR
( MAC'ler için)


PROGRAM ÜCRETSİZ VE REKLAMSIZDIR AÇIK KAYNAK KODLUDUR...

İçinde hem WİNDOWS için hem LİNUX için ayrı MAC'ler için ayrı klasörlerdeler işletim sisteminiz hangisi ise onu kullanırsınız.. AYRICA BİLGİSAYARINIZDA JAVA kurulu olmalıdır çalışabilmesi için..

BİR AYDIR BU PROGRAMI KULLANIYORUM ŞİMDİYE KADAR KULLANDIĞIM EN MEŞHUR PROGRAMLARA BEŞ ÇEKER.. PROBLEMSİZ RAHAT, KOLAY , SÜPER.. İSTEDİĞİN KADAR DOSYAYI AYNI ANDA İNDİR.. İSTEDİĞİN KADAR DOSYAYI FARKLI UPLOAD SİTELERİNDEN İNDİR.. İSTER PREMİUM İSTER FREE OLSUN... AYARLAMA İLE OTOMATİK RESET (RAPİD VB. FREE OLUP PREMİUM HESABI OLMAYANLAR İÇİN)

Türkçe seçeneği de kullanabiliyorsunuz...

jDownloader tüm işletim sistemi platformlarında çalışabilen, açık kaynak olarak geliştirilen ücretsiz bir dosya indirme yöneticisi. Tamamen Java ile yaratılmış olan bu işlevsel yazılım Rapidshare.com Megaupload.com vb. dosya barındırma sitelerinden yapıcağınız dosya indirme işlemlerini basitleştirmek için üretilmiş bir araç.

Program sadece bu sitelere paralı üyelikleri olan kişilere değil aynı zamanda ücretsiz olarak bu sitelerden gerçekleştirilmek istenen dosya indirme işlemlerinde de kullanıcılara yardımcı oluyor. Çoklu paralel dosya indirme, captcha resim doğrulama tanıması, otomatik sıkıştırılmış dosya açma ve daha birçok özelliği bulunan jDownloader paylaşım linklerinin korunması için son günlerde popülerleşen "link şifreleme" sitelerinden birçoğuna da destek sağlıyor. Türkçe dil desteği de bulunan jDownloader programında sık sık karşınıza çıkan arşiv (rar) şifrelerini kayıt altında tutabiliyorsunuz.

İndireceğiniz dosyaların boyutu ne olursa olsun, kaç bölümden oluşursa oluşsun jDownloader şifrelenmiş veya normal linkleri ona eklediğiniz andan itibaren geri kalan işlemleri kendisi sizin yerinize gerçekleştiriyor. Link koruması için yaygınlaşan CCF, RSDF ve yeni DLC uzantılı dosyaları da program içerisine aktarabiliyorsunuz.
Hesap kısıtlamlarını aşmak isteyen kullanıcılar sahip oldukları birden fazla paralı hesabı program içerisine entegre edereken bir hesaptaki limiti doldurduklarında program otomatik olarak dosya indirme işlemlerine diğer hesaptan devam edebiliyor. Kısacası jDownloader paylaşım dünyasının sınırlarını tamamen kaldırmanıza yardımcı olan sürekli olarak güncellenmeye ve geliştirilmeye devam eden güçlü bir program.
Program kullanımında yaşanan sorunları günlük olarak birbirleri ile paylaşan program üreticileri ve paylaşımcı jDownloader kullanıcıları sürekli olarak birbirleri ile iletişim halinde. Böylece karşılaşılan hatalar ve sorunlar en kısa zamanda düzeltiliyor. Son sürümü ile programa bağlantı ve dosya indirme hızının grafiksel bir şekilde gösterildiği hız grafiği eklenmiş bulunuyor. Programın bilgisayarınızda çalışabilmesi için Java kurulumunu gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir. jDownloader programı Java desteği bulunan tüm işletim sistemlerinde çalışabilmektedir.


----------------------------
jDownloader Nedir? Nasıl Kullanılır?
Program hem Free hem de Premium Kullanıcılar içindir.
Premium Kullanıcılar her paylaşım sitesi için 6 adet hesap kayıt edebilir ve kota doldukça otomatik olarak program diğer hesapları kullanır.
Free kullanıcılar gerekli ayarları yaparak modeme otomatik reset attırabilir programla, böylece premium üye gibi beklemeden tüm linkleri download edebilirler.
İsterseniz F3 tuşuna basarak, sık karşılaştığınız rar şifrelerini liste olarak girebilirsiniz programa, program linkleri indirmeyi tamamladığında rarları otomatik olarak şifrelerini deneyip klasöre çıkaracaktır.

Öncelikle JDownloader programını bilgisayarınıza indirip sağlam bir klasöre taşıyın ve programı çalıştırın.



Herhangi film sitesinde kullanılıyor ise indirmiş olduğunuz ".dlc" uzantılı dosyayı bu programa atmamız gerekiyor.
Resimdeki işlemleri sırasıyla takip edin.
( Bazı download ve film download sitelerinde artık linkler "dlc" uzantılı olarak veriliyor)















===============================

Downloader açık kaynaklıdır , ortamdan bağımsız çalışır ve tamamen Java ile yazılmıştır. JDownloader Sadece Premium kullanıcılar için değil bedava kullanıcılar için bile - Rapidshare.com , megaupload.com gibi Tek-Tıklamalı-barındırıcılardan dosya indirmeyi kolaylaştırır. Sizlere çoklu paralel indirme , captcha algılama , otomatik dosya çıkartma ve daha bir çok ayrı özellik sunar. Tabi ki JDownloader kesinlikle ücretsizdir. Buna ilaveten JDownloader "link şifreleme" site desteği sunuyor- tek yapmanız gereken şifrelenmiş linkleri eklemek ve JD gerisini sizler için hallediyor. JDownloader CCF, RSDF ve yeni olan DLC aktarım özelliklerine de sahip.

Özellikler


  • Ortamdan bağımsız çalışır (Windows, Linux, Mac, ..)
  • Java 1.5 yada üst sürümleriyle çalışır
  • Tamamen açık kaynaklı (GPL)
  • 24-saat destek
  • Birçok dosyayı paralel indirin
  • (MSD) gibi çoklu bağlantı ile indirme
  • JD kendine ait güçlü bir OCR modülüne sahip (JAnticaptcha)
  • RSDF , CCF ve DLC konteyner dosyalarını deşifreleyin
  • Birçok hizmet için deşifreleyici takma-birimler örn ; sj.org, UCMS,Wordpress , RLSlog..
  • Youtube, Vimeo, clipfish video ve Mp3 indirme
  • Otomatik çıkartma ( parola listesi araması dahil) (Rar ve 7z arşivleri)
  • Tema desteği ve Sitil desteği
  • Birçok ayrı dil desteği
  • 110 kadar barındırıcı ve 300'ü aşkın deşifreleyici takma-birim
  • JD live headers betikleri ile Tekrar-Bağlanın (1400 router destekli)
  • Web-Güncelleme
  • Ek modüller için entegre edilmiş eklenti yönetimi (örn. Webarayüzü, Sistem kapatma)




----------------------------------------------------------
1)ilk önce "jDownloader" programını açıyoruz.....






2)Daha sonra konteyner(paket)"a eklemek istediğimiz linklerin tümünü kopyala diyoruz....



3)"jDownloader" programında menüden dosya>ekle>link ekle komutana basıyoruz ....


4)Burada kopyaladığımız linkler otomatik olarak listeye eklenecektir ve ekle butonuna basıyoruz.....



5)link yakalıyıcı sayfasında da hepsini kabul et butonuna basıyoruz.......


6)Kabul ettiğimiz tüm linkler "jDownloader" programına paket olarak eklenmiştir


7)"jDownloader" programında dosya>konteyner yarat seçeniğine basıyoruz

8:9)sonra "dlc" uzantılı kaydediceğimiz yeri seçtikten sonra dosyamızın adını giriyoruz ör(The hulk)
daha sonra save diyoruz


10)ve ".dlc" uzantılı dosyayı oluşturmuş olduk




-----------------------------------------------------------




















NOT: KONULAR 3 FARKLI KAYNAKTAN DERLENEREK HAZIRLANMIŞTIR..Forum siteleri olduğu için reklama girmemesi için linkleri ve isimleri yazmıyorum...
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Gerçekten nimet gibi bir program, uzun zamandır kullanıyorum çok faydalı, tavsiye ederim..
 
Kayıt
15 Kasım 2008
Mesaj
321
Tepki
10
Konu ile ilgili bulduğum diğer açıklayıcı bilgileri de ekliyorum... KULLANIN PİŞMAN OLMAZSINIZ.. ESKİ ALIŞKIN OLDUĞUNUZ DOWNLOADERLARI PC'NİZDEN SİLERSİNİZ.. :)

----------------------------------------

jdownloader tamamen java ile yazılmıştır ve javanın en az 1.5 versiyonu sisteminizde kurulu olmalı ; jDownloader'ı sisteminize kurmadan ve çalıştırmadan önce ; JAVA'nın son sürümünü sisteminize kurun !

Konteyner oluşturma

Tek bir paketi DLC ye çevirin




Konteyner yükleme

Resimdeki gibi oluşturma opsiyonu konteyner oluşturma .. dışardan bir konteyner yüklemek için de yükle seçeneğine tıklayınız.






***

Demek dosyalarınız tek klasöre iniyor ve herşey karma karışık ; DERLİ TOPLU İNDİRMELER İÇİN YAPMANIZ GEREKEN BU ;




***

jdownloader deşifreleme gücü

jdownloaderın içindeki deşifreleme şu an dünyadaki en iyi site ve link deşifreleme yazılımıdır !

deşifrelemenin yaptığı işe gelince ;

Deşifreleme size sitelerden link toplarken çok büyük kolaylık sağlar , örneğin ; link toplicaksınız ve bazen her linke tek , tek , sağ TIKLAYIP hedefi kopyala diyorsunuz ve bu bazen can sıkıcı olabiliyor

fakat jdownloader bir çok warez site ve blogları direkt KONU BAŞLIKLARINDAN itibaren deşifreliyor ! Yani bu sitelerde sadece .. Konunun başlığına SAĞ TIK ve hedefi kopyala diyerek bütün link kaynaklarına saniyede ulaşabiliyorsunuz.

Bu sitler nerde ?

Bu siteleri bulmak için jdownloader / yapılandırma / deşifreleme ' ye bakınız ! orda gördükleriniz jdownloaderın deşifreleyebildiği siteler ve link koruyuculardır.

***

paralel download BİR DOSYANIN parçalarını aynı anda indirmek demek.

Evet okuyun ;


link yakalayıcı ile artık paralel download yapabiliyoruz arkadaşlar ! nasılmı ;

Mesela herhangi bir site bir dosya için bir ton ayrı kaynak "mirror" (aynalink, yansıma) sunuyor

örnek ;

dmt-mc netload part 1
dmt-mc netload part 2
dmt-mc netload part 3
dmt-mc netload part 4
dmt-mc netload part 5
dmt-mc netload part 6
dmt-mc netload part 7

dmt-mc rapid part 1
dmt-mc rapid part 2
dmt-mc rapid part 3
dmt-mc rapid part 4
dmt-mc rapid part 5
dmt-mc rapid part 6
dmt-mc rapid part 7

1. şimdi bunların hepsini kopyalıyorum "EVET HEPSİNİ" link yakalayıcı onları yakalıyor ;
resimdeki gibi


2.Şimdi bu linkleri LINK YAKALAYICI ayıklicak ! .. Link yakalayıcı penceresinde SEÇİM sonrada mirrorseçimi (aynalink seçimi) ve SERBEST seçeneğine tıklıyorum ! böylece link yakalayıcı bana BİR PAKET için otomatikman paralel download listesi oluşturuyor ; netload ve rapid den oluşan 7 parçalık paketim oluştu böylece bu paketin iki partını birden indirebiliyorum.



Link yakalayıcıda aynalinkleri değişik biçimlerde ayıklayabiliyoruz eğer dikkat ederseniz link yakalayıcıda seçim seçeneği altında 3 ayrı seçenek mevcut. Yukardaki bölümlerde SERBEST seçeneğini kullandık peki Öncelik seçeneği ne işe yarıyor ;

Bu pencere sizlere pek yabancı değildir herhalde (yapılandırma ; Host ) KIRMIZIYLA YAZAN yeri okursanız orda bir satırda şöyle yazıyor ; Takma birimlerdeki sıralama otomatik aynalink seçimindeki önceliği belirler.\n\rTercih edilen takma birimler üstte olmalıdır!

Evet link yakalayıcı penceresinde seçim , aynalink sonrada öncelik seçeneğini seçerseniz jD host ayarları penceresindeki en TEPEDE BULUNAN HOST linkleri seçilecektir !



Bu siteler wordpress yazılımıyla hazırlanmış bloglar ve UCMS framework ile hazırlanmış index siteleridir !

=======================================================
 
Kayıt
15 Kasım 2008
Mesaj
321
Tepki
10
Bu da Rapidden free olarak indirme yapıp premium üyeliği olmayıp pc'lerine beklememek için reset atma işini bu program otomatik yapıyor onun anlatımı
------------------------------------

jDownloader ile Modeme Nasıl Reset Atılır? (Rapidshare vb. için)

Artık Rapidshare vb. üyeliğiniz olmadan uyurken bile download yapabilirsiniz. jDownloader ücretsiz Rapidshare vb. kullanıcıları için modeminize otomatik olarak reset atarak siz bilgisayar başında değilken bile dosyalarınızı indirmeye devam eder. Bunun için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır.






 
Yukarı Alt