jenerik için yardım

muzo696

Üye
Tepki
0
http://youtu.be/cCieSYvBoOU bunun gibi bir jenerik nasıl yaparım hazır proje olan varmı. birde bu video avid ile yapılmış hangi effect le müziğe göre ririmler alınıyor arkadaşlar

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Lutfen flood yapmayiniz. Abdullah Bey yardimci olacagini soylemis ve siz de hemfikir olmussunuz. Biraz sabirli olursaniz her turlu yardimi alirsiniz merak etmeyin...

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
böyle bir jenerik (teaser vari birşey bu) hazırlamanız için illa ki after effects e gereksiniminiz yoktur. Herhangi bir video editing programı ile de hazırlayabilirsiniz

muzo696

Üye
Tepki
0
arkdaşlar 1 hafatayı geçti abdullah bey yardımcı olmuyor bana bu işin ders halini premier olur avid olur corel olur herhangi bir programla nasıl yapılacagını anlatabılecek var mı...

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Konuyu adobe after effects bölümüne açmışsınız fakat verdiğniz örneğin after effects ile yapıldığına emin misiniz?
Movie maker ile de yapılabilecek bir jenerik.
Öncelikle size şunu öneriyorum. Açtığınız konudan, peşpeşe attığınız flood mesajlarından (uyarılara rağmen) yola çıkarak, bu işte yeni olduğunuzu veya yeni başlayacağınızı düşünüyorum. Koşmaya başlamadan önce yürümeyi öğrenmek için ilk başta internette jenerik, slayt, nedir? After effects nedir? Nerede kullanılır? Movie maker nedir? vs vs vs.... BUnları bir araştırınız. Tutorial videolarını inceleyiniz. Pratikler yapınız. Araştırınız. Zira hiçbirimiz hazır paketlerle öğrenmedik bu işleri...
Kolay gelsin....

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
43
Avid diyor yahu. Yılların kurgucuları için bile dehşetli bir yazılımken sanki 5 dakikada çözüverecekmiş gibi.:)

muzo696

Üye
Tepki
0
ben avide dedim ama senin tavsiyen varsa nasıl yapılacagına dair başka program soyle..
hatta bır tane ornek yap projesını yapda faydan olsun laf var icraat yok maleseff

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@muzo696

Sayın Muzo696 aslında dikkat ederseniz size defalarca yardım edilmiş ve öneri sunulmuş.
Ben movie maker dedim. Günay Bey keza bir öneride bulunmuş.
Evet 1 haftayı geçmiş ve geçen bu süre içerisinde Movie maker nedir bir araştırsaydınız çoktan sonuca ulaşmış olurdunuz.
Size bir örnek yapıp yollamak zor birşey değil. Fakat bu size hiçbir fada sağlamayacaktır. Size balık vermek yerine balık nasıl tutulur onu öğretmeye çalışıyoruz.
Windows Movie maker zaten bilgisayarınızda bulunan standart bir programdır. Ve kullanımı son derece kolaydır. 15-20 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır.
Dilerseniz bir göz atın.

muzo696

Üye
Tepki
0
evet dedıgınız gıbı bende actım saatlerce ugrastım ama müziğin ritmine göre foto ve videdoları oynatamadım örnegimde ki gibi bir şey çıkartamadım.. bir tane proje olsa neyi nasıl yapmış ona bakarak ögrenebilirim ama bilgisi olan arkadaslar işin kolayına kaçıyor yardım yok malesef...

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
@muzo696

Yapmış olduğunuz bir örneği sunarsanız hatalarınızı bildirerek ve nasıl giderilir örnek bir çalışma sunarak yardımcı olabiliriz.

Yukarı Alt