Joomla 1.0 intro eklemek (yardım)

Kayıt
28 Mart 2008
Mesaj
79
Tepki
0
Arkadaşlar benim çalıştım bir firmanın joomlada kurulu bir web sitesi var onun için cs3 te bir flash intro hazırladım ama sitenin giriş bölümüne nasıl ekleyebilirim bir resimli anlatım yapabilirmisiniz. (joomla sürüm 1.0)
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Oluşturduğunuz intronun altına "introyu geç" yada "siteye giriş"diye bir tanede buton yada link verin.Bu linke yada butona basıncada index.php 'ye yönlendirin. Hazırladığınız dosyayıda index.html olarak kaydedin. html sayfalar herzaman php'den önce okunur.

Yada skip die bir modül var reklam için kullanılıyor. 10sn gösterildikten sonra anasayfaya yönlendiriliyor isteyen atlayabiliyor. bunu da deneyebilirsiniz belki işinize yarar.Mynet, internethaber, haberturk gibi sitelerde görmüşsünüzdür siteye girerken veya bir habere girdiğinizde tam sayfa reklam çıkar, üstünde reklamı geç diye bir link olur. Onun benzeri bir modül.

Demo:
Skip

Download:
http://www.joomlovers.net/download/d...-mod_skip.html

Her menüye tıkladığınızda önce skip çalışmaması için menü atamadan göstermek isteğin sayfayı/sayfaları secerek yapabilirsiniz. Kurulu bir joomla sistem olmadığı için resimsiz anlatılmıştır.
 
Yukarı Alt