Kafe Beyaz (Kafe Mekan Tasarımı)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Kişisel bir çalışmam yine. Öyle çok mükemmel değil ama yine de paylaşalım, ışık-yansıma-parlama-güneş-ortam meraklısına... Sahne mükemmel olmasa da bu ayarlar bence mükemmel oldu. Aslında biraz da üşendim bazı parçaları, örneğin sandalye elimde gitti gitti geldi.

Burada çatılı, şirin bir kafe modellemişiz, birkaç uzun çiçekli , otlu vazo, birkaç sarkma lamba, birkaç tablo...
Şöyle derler, çalışmanı önce sen beğen. Ben bunu beğendim, böyle bir kafe olsa gerçekten gider otururdum, bilahare bu atmosfer için. Ama kazık görünüyo burası, kıza ödeticeksin öyle olunca :p

 

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Haziran 2008
Mesaj
1.140
Tepki
456
Yansıma meraklısı mesajı aldı :)

Eline sağlık. Ben buranın aynını yapmayı deniyeceğim. Koltuk çizemem herhalde ama daha yeniyim buralarda :)
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
vooov, harbiden de yapıyosun ha, iyi bakalım, hadi çiz ve paylaş, merakla bekliyoruz.
Simulasyonun iyi olmuş, beğendim ben.
Gridleri kapama ki sahnede nokta hakimiyeti kazanabilesin. Ayrıca 1 perspektif neyine yetmiyo aç gözlü.
Bu arada artık Slate Mat.'e geçiş yap, bu compact çok eski,ilkel ve insanı kısıtlıyor. Senden beklemiyordum bu kadarını haa hayrete uğrattın beni. İşini aksatma ama bunu da mutlaka öğren, yarın firmana kompozit ve silikon işi de aldırırsan patronun seni iki defa sever. Ayrıca zevklidir iç-dış mimari. Yanında bir de Autocad öğrenirsen tamamsındır artık, zamanla.
ZxE koltuk derken başka bi olaydan bahsediyo nurcuğum, ben hiç koltukta oturmadım ama ona yoğun isteği üzerine bir tane koltuk yapıcaz. Oturacakmış, çok yorulmuş artık, yaşlılık.
Amaaan koltuk çizmekte ne var sen de, nette yüzmilyon tane koltuk modelleme dersi var, programı yeni öğrenenler illa bir tane koltuk dersi modelleyip koyuyor net çöplüğüne. Bakıver iyi bir tanesine ama bu mekanda zaten koltuk da yok yani. Ortalığı karıştırıyo işte :)

Neyse hadi sen yap paylaş, biz de bakalım.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Vaaaaavv, yok artık diyodu erkal, şimdi de ben bunu sana diyorum. Yok artık, ne ara öğrendin bu kadar sen bu programı , bizi kandırıyodun demek bilmiyorum da şu da bu da, yalancı. Bi reklam vardı ya, kekimi ye beni yeme, o hesaptasın.
Harika olmuş be, benimkinden daha harika, neden dersen ben programda senin kadar kısa sürede bunu yapamazdım.
Yok yok, büyük gelişme var sende, boynuz-kulak olmayalım ha sonra.
Benim hemen bu çalışmaya bir missilleme yapmam lazım, kaldıramam bu kadarını !
Ama daha şimdi dersten çıktım, öğrencilerim yüzünden kafam allak bullak. En kısa zamanda görürsün sen.

Heeeee, Erkal Coşkun , bak bir bayan neler yapıyo, sen anca sinsi sinsi beğen yap, ayıp, çok ayıp hem de : P
 

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Haziran 2008
Mesaj
1.140
Tepki
456
Teşekkürler :) mutlu oldum.

Ben sana herzaman bi sekilde herseyi cizmeye çalıştım demistim. Bu cizim en uzun yollardan olur ama olur. Sıkıntım render + kendimi gelistirmek icin çalışıyorum. Kisa yollar, modifierler, uwm map ince detaylari gibi. Bu kadar hizli ilerledigime gore dogru yoldayım :) öğrenme yolum şudur: bol tutorial izlemek bu yabanci bir dilde olabilir yapilanları kademe kademe aklima mihliyorum :)

Citayi yukseltme Hakan :) basit şeyler paylaş :)
 

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Kayıt
1 Ocak 2012
Mesaj
962
Tepki
470
:) Hakan hiç olurmu öyle sinsi filan, aaa :) Gayet açık seçik düşüncelerimi belirtiyorum oysa, kıskandımsa kıskandım diyorum :)
Valla bende imrenerek baktım, hakikaten Bahtınur şaşırttı beni de, Semih Şentürk gibi :) sonradan giriyor oyuna ama iyi işler yapıyor, sürekli oynarsa kim bilir neler yapar :) Sen de formuna dikkat et, formanda gözü var bak :) Demedi deme...
 

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1.974
Tepki
1.621
Arkadaşları yalnız bırakmak olmaz. Ben de vaaavvv, yok artık, yuh artık, ağzım açık kaldı, şaşakaldım, şok oldum, dumur oldum, vs. vs. demek istiyorum. Bence de şahane olmuş. Ellerine sağlık Bahtı Nur. Acemiyim diyerek bizi kandırdığını düşünenlere ben de katılıyorum. Güldük eğlendik gelip geçtiğine göre en kısa zamanda örnek ders çalışmalarını bekliyoruz :) ...
 
Yukarı Alt