Kartvizit Çalışmam.

Kayıt
28 Haziran 2010
Mesaj
51
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar, yeni açmaya hazırlandığımız şirketimiz için hazırlamış olduğum kartvizit.





Eklemiş olduğum kartvizit genel olarak yapılmış bir kartvizittir. Bireysel kartları ekleyemiyorum. Mail ve telefonlar yazdığından dolayı.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
merhabalar yaptığın ikon çok estetik ama diyelim ki bunu tek renk kullanman gerekecek o zaman ne yapacaksın ya da kaşeye koydurmak isteyeceksin sadece ezik büzük bir yuvarlak çıkacak orada
ikonu çizmeye ayırdığın zamanı firma adını yazarken ayırmamışsın
en basitinden tekstilajans şeklinde tekstili bold ajansı normal yazabilirsin
bir de logoda kullandığın font karttaki diğer bilgileri yazabileceğin nitelikte değil bence
daha ince düz kibar bir font seçebilirsin
kolay gelsin
 

VaraKA

Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
133
Tepki
2
El ilanı gibi olmuş. Bence yaptığınız işleri oraya sıralıyıp yazmanıza gerek yok. Bi ajansın ne iş yaptığını herkez bilir. Eğer bir kişi el ilanını kime yaptıracağını bilmiyorsa zaten o kişiyle uğraşmak istemeyiz öyle değil mi? Bence sadeleştirip sadece iletişim bilgilerinizi hoş bir tipografiyle uygulayabilirsiniz..

Örnek;



İşlerinizin bol ve bereketli olmasını diliyorum.. Başarılar..
 

breathhh

Üye
Kayıt
8 Ağustos 2010
Mesaj
38
Tepki
0
varaka tebrikler süper motive ettiniz.uğraşmak istemeyenler yazmazdı zaten.estetikliği sadece kartlara değil insanlarada yapınız
 

VaraKA

Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
133
Tepki
2
Ne demek istediğini anlamadım. Kelimelerini bir cümle kalıbına sokarsan daha anlaşılır olur..
 
Kayıt
28 Haziran 2010
Mesaj
51
Tepki
2
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, arkadaşın demek istediği. "Eğer bir kişi el ilanını kime yaptıracağını bilmiyorsa zaten o kişiyle uğraşmak istemeyiz öyle değil mi?" cümlesine cevap olarak yazmış herhalde. Aslında şöyle bir durum var. Gerçekten anlamayan oluyor ki biz bunu sadece tekstil sektörüne kullancaz o kısımları pazar içine alacağız bu nedenle anlmayan insanlar olacak. Veya bir "tekstilajans" ne diye soranlar olacak. Bizi kumaş mı satıyorsunuz diye arayanlar oldu :) o nedenle bunu ekleme gereği duyduk ve ekledikten sonrada yeni dağıtımımızda 4 adet iş aldık :) aradık fark bu işte, bu neden ile ekledik. İnsanlar direk ne yaptırmak istediklerini orada görüp odaklanıp direk bizi arıyorlar. Dikkat ettiysenizde kartta kişisel bir bilgi yok. Firma için hazırlanmış bir kart ve firma kişisel bilgileri gibi düşünün onu. Bu tarzda benim daha çok işime yarıyor. Ama önerilerinizi dikkate alarak bir kaç değişiklik yapabilirim bir daha ki basımda.

Teşekkürler.
 

Meci*

Üye
Kayıt
16 Ağustos 2010
Mesaj
167
Tepki
2
bide çoğu insan yapılan işlerin isimlerini bilmedikleri yabancı oldukları için anlaşılmazlık olabilir ayrıca bu bizim mesleğimiz uğraşmak istemeyiz kelimesine anlam veremedim doğrusu :)
 
Yukarı Alt