Kartvizit deneme 1

Demett

Üye
Kayıt
9 Ocak 2014
Mesaj
8
Tepki
6
Daha cok yeniyim diyebilirim. Özellikle kartvizit konusunda cok takılıyorum. O küçücük ebata ne sığdırsam, ne yazsam karar veremiyorum. Sadelikten yanayım aslında ama sanki bu olmadı gibi gibi :))
 

Dosyalar

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
Merhabalar Demet,

Öncelikli olarak mesleki hayatında başarılar diler, yeni olan halinin profesyonellikle zirveye taşımanı temenni ederim :).

Katvizitte gördüğüm kadarı ile tasarımda denge unsurunu oturtmuş bulunuyorsun, tebrikler :) bu çok önemli teknik bir kazanım, bir tasarımcı için :)

"koca bir boşluk" yazısı tebessümüme sebep oldu :) tasarımı bol günler diler, bu mesleği sevmeni dilerim :)
 

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
2 Nisan 2009
Mesaj
2.954
Tepki
1.573
Dünya'da çeşit çeşit insan var,
her biri gözlerinden farklı bakar,
bazen eleştiriler acımasız/sert olsada,
umarım sana sonsuz azim katar...

Eline sağlık, yılma devam et.
 

Demett

Üye
Kayıt
9 Ocak 2014
Mesaj
8
Tepki
6
Teşekkür ederim güzel dileklerin için Hümeyra :) dediğim gibi cok yeniyim tasarım konusunda. Örnek olur belki diye netten baktım moda evi tarzında kartvizitlere ve hiç hoşuma gitmedi . Bol bol resim ve gölgeler, oval fontlar kullanılmış.. Neyse ımm eleştiri biraz ağır geldi ve nasıl desem hevesim kırıldı gibi oldu bir an. hani Şener bey demiş ya '' umarım sana sonsuz azim katar'' diye , maalesef benim huyum öyle değil. yani inadına gitmiyorum bir şeylerin beğenilirse daha fazla ilerletmeye daha cok begenilmesi için çabalamaya baslarım. Biraz tuhaf huylarım var sanırım :) Tabi ki eleştiri yapılır ama sanki biraz alaycı durumlar var ortada o yüzden 2 gündür cevap veremedim aklıma geldikçede biraz moralim bozuldu...
Teşekkür ederim size de Şener CANOZ. :)

Ayrıca cok eksiklerim var farkettim daha sonra ama silemiyorum :D daha yeni üye oldum tam bilmiyorum sitenin içeriklerini, kulanımalrını . kaldı öyle bu da bi hatıra olsun ne diyeyim :))
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
yönetimdeki sayın arkadaşlar bu alaycıl yorumları ortadan kaldırmalarını talep ediyorum, şahsım adına diyecektim ki genel anlamda bu durum kişilere rahatsızlık vermek bir yana, kişilerin haklı sınırlarını aşıp onlarda motivasyon düşüşüne sebep oluyor, ki bu sitede amacımız insanların hatalarını onları inciterek ve meslekten soğutarak değil, ılıman yollarla onların kendilerini geliştirmeleri için dile getirmeyi tercih ediyoruz. Bu doğrultuda, hassasiyet göstermekten geri durulmaması görüşündeyim.

Teşekkürler.
 

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
@Demett

Eleştiri var eleştiri var, bunları birbirinden ayrımak gerek, bu yüzden moralini bozmaman tavsiyemdir.

@Demett

Silmeki senin gelişimini hep beraber takip edebilelim :)

Güzel tasarımlara emin adımlarla ulaşman temennisiyle :)
 
Kayıt
16 Nisan 2010
Mesaj
14
Tepki
4
selam demet. sen hiç ilk çalışma görmemişsin heralde. bu çalışmadan çok berbat çalışmalar gördük biz (örneğin cemil ip atlanın çalışması :D ) boşver sene sen. burada birçok bu işi hakkıyla bilen yani bu işte gerçekten başarılı grafikerler varken gelipde bi halttan anlamayan ne olduğu bile belli olmayan ************* yorumları seni incitmesin. bence ilk çalışmaya göre öyle çok kötü değil sadece fazla materyal kullanmışsın. koca bi boşluk falan filan yazmıştı ya, işte ona bende çok güldüm. sanki kartvizit değil gazete basıyorsun ki hiç boşluk kalmayacak. bilinçsiz yorum işte boşver, sen tam gaz yoluna devam et. ;-)
 

Demett

Üye
Kayıt
9 Ocak 2014
Mesaj
8
Tepki
6
@paylaş_kii

Selam, çoğu paylaşımlarda yorumlarını görmüştüm zaten bende bekliyordum acıkcası, ama bu sekilde biraz ağır geldi. Neyse teşekkür ederim henüz 2 ay oldu tekrar grafiğe döneli haliyle bocalıyorum. yıllar önce ufak bir kurs görmüştüm ki onda da corel bile değil freehand öğrenmiştim biraz. Şimdi corelde çalışıyorum yani pankart broşür kartvizit vs. yapıyorum (bir arkadasımın ajansında) şimdiye kadar sorun cıkmadı . ama uyduruktan bir kartvizit yapayım derken göz cıkarmışım resmen :)
Sağolun arkadaşlar olumlu yaklaşmanız cok hoşuma gitti insanın güveni gelmeye baslıyor bu sekilde.. :))
 

Alp Yaprak

Üye
Kayıt
9 Şubat 2014
Mesaj
16
Tepki
6
yapıcı biraz eleştiri yapayım bende ozaman ":)" ;

Öncelikle yazı karakterlerinin çeşitliliği ve alakasızlığı tasarım bütünlüğünü bozar, hele ki kurumsal tasarım yapmak istediğinde en fazla 2 yazı karakteri kullansan estetik açısından daha hoş durur. Daha yolun çok başında olduğun için bu konularda kendini hızla geliştirmeni temenli ederim, iyi çalışmalar.
 

Demett

Üye
Kayıt
9 Ocak 2014
Mesaj
8
Tepki
6
@Alp Yaprak

:)
Hiç sormayın, kendi yaptığıma kendim bile şaşırdım ama silemedim . Özellikle o yazı fontları off diyorum :)
Nasıl bi afallamama denk geldiyse '' yapmak için yapmışım ''' hani hedefi olmayan sallamasyon bir şey gibi :/
Önerileriniz için teşekkür ederim. Değerlendireceğim.. :)
 
Yukarı Alt