Kartvizit Yorum Yapın ki Hataları Görelim :)

Ndesign

Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.361
Tepki
51
@kriptonik

iyi bir tespit olmuş ayrıca broşür gibi olmuş diyen arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum gayet açık matbaa yı tanıtan bilgi veren bir kartvizit olmuş sadece renkler olamamış ayrıca görseller çok büyük olmuş yazıları da biraz küçültmen gerek iyi çalışmalar.
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
Renk uyumsuzluğu var sağda kullandığınız tüylerin sayısını bire indirirseniz belki o kargaşa ortadan kalkar.
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
slm ;

logo ile başlayalım dilersen birincisi, logoyu altta ofset yazan bölümü sağa yansıt ve yukarı diğerinin yanına koy, bir bütün olacaktır. Logo rengini ise turkuaz yapmalısın. Ofset yazı rengini oranj yapabilirsin biraz açık bir oranj, tam değil. O sıralamış olduğun tüm işleri kaldırıp, sadece "Maliye ile anlaşmalı" matbaa demek yeterli bence . Onu da logonun altına koyarsın. İnsanlar artık matbaaların ne iş yaptıklarını biliyorlar, kalabalığa luzum yok. (Dilersen kartvizitin arka tarafına o sıralamış olduğun işleri yazabilirsin) İsimleri sol tarafa, görevleri ile birlikte, altına ise telefonlarını yazabilirsin. Sağ tarafa adres ve mail bilgilerini yerleştirip, işi bitir. Photoshop tüylerini kullanma bence, gereği yok diye düşünüyorum. Zemin beyaz kalsın, sola iki turkuaz ince çizgi, sağa ise oranj daha kalını, ikiside kenarlara sıfır olsun...

bakalım nasıl olacak :)

saygılar ...
 

mavigece07

Üye
Kayıt
14 Haziran 2009
Mesaj
8
Tepki
0
@Dilek Doğrusöz

katılıyorum bu yoruma..

renk uyumu ve yazı fontlarının farklı olması göze çok çarpıyo..bunu düzeltirseniz daha hoş olabilir :)
 

tümen

Üye
Kayıt
10 Temmuz 2009
Mesaj
58
Tepki
0
3503222 bu mnumara olmamış kardeş kıpkırmızı sırıtmış ben olmadım diye düzeltirsen güze lbir çalışma
 
Kayıt
27 Ocak 2009
Mesaj
64
Tepki
0
Evet cok güzel olmus demek inanin icten gelmiyor.. Ben bir tüketici gözü ile bakiyorum fakat beni sizin ile is yapmaya ceken photoshop un reklamlarindaki tüyleri kullanmaniz mi olurdu acaba.. burada anladigim tek ana tema varsa gercekten terzi kendi sökügünü dikemiyormus demek ki :) emeginize saglik..
 
Yukarı Alt