Kedi, köpek maması evinize gelsin..

macgyvertr

Üye
Kayıt
17 Temmuz 2013
Mesaj
5
Tepki
0
Adı neden spot ile başlıyor? alan adından dolayı mı yoksa bazı ürünler açık satıldığı için bu ismi daha uygun mu gördünüz.
 

tasarimix

Üye
Kayıt
6 Kasım 2010
Mesaj
125
Tepki
12
Köpek Beden Dili, Davranışları ve Anlamları


SIRTÜSTÜ YATMA:

Sırt üstü uzanma / yuvarlanma hareketi tüm kaslarda gevşeme sağlamaktadır ve derin bir uykuya hazırlığın işareti olabilmektedir. Ayrıca köpeklerin karın tüyleri kürkün diğer kısımlarına göre daha incedir ve pençelerinde ter bezleri bulunur, haliyle sırt üstü uzanmanın amacı serinlemek olabilir. DNA geçmişi kurtlara dayandığı için köpeklerin genetik olarak da sırt üstü uzanma pozisyonuna meyilli olduğu bilinmekte, bu tarihi eski içgüdünün amacı ise tehlike anında tehdit unsurunu barışçıl şekilde uzak tutmaktır.

İÇ ÇEKME:

Köpekler neden iç çeker? Üzülünce ne yapar? Bu davranış, herhangi bir faaliyetin sonlanmasıyla birlikte verilen duygusal bir işarettir. Somut bir örnekle, köpekler uzun bir yürüyüşten veya heyecanlı bir oyundan sonra hareketliliğin bittiğini ve duygu geçişlerini ifade etmek için iç çekebilmektedir. İç çekişe yüzün ön patilere doğru uzatılması davranışının eşlik etmesi rahatlık, Hamile köpek davranışları gözlerini kapatma hareketinin eşlik etmesi ise durumdan memnuniyet anlamlarına gelmektedir.

Kaynak: Köpek Beden ve Vücut Dili Davranışlarının Anlamı Resimli Anlatım
 

myrize

Üye
Kayıt
18 Mart 2012
Mesaj
4
Tepki
0
bende zaten petzzshop.com firmasından alışveriş yapıyorum burda karşıma çıkması hoşuma gitti.
 
Yukarı Alt