Kilpi'nin Maskotunu Tasarla, Hayalindeki Minyatürün Sahibi Ol!

kilpik

Üye
Kayıt
25 Mayıs 2012
Mesaj
1
Tepki
0
Merhaba herkese!

Forumu ve çalışmaları kendi çapında bir şeyler çizmeye çalışan biri olarak takip ediyorum uzun zamandır, böyle bir yarışma düzenleyince de buradaki çizer ve grafikerlere duyurmak istedim.

Kilpi 3 ay gibi çok kısa bir süre önce, yaptıklarımın beğenilmesi, gelen istekler ve arkadaşlarımın da desteği üzerine kendim için yaptığım polimer kilden aksesuar, dekoratif eşya, figür vb. şeyleri diğer insanlarla da paylaşma isteğiyle doğdu. Logoyu kendimce hazırladım, ancak logodan daha önemli olduğunu düşündüğüm maskot tasarımı için bir yarışma düzenledim. Öğrenciyim, Kilpi çok yeni ve şu anda ancak kendi malzeme masrafını çıkarıyor, dolayısıyla malesef diğer yarışmalar gibi ödül olarak büyük rakamlar teklif edemiyorum. Ancak benim için, ve umarım sizin için de paha biçilemez olacak olan, kendi istediğiniz, hayal ettiğiniz bir minyatürü sizin için özel olarak yapacağım.

Yarışma detayları şurada bulunabilir, son katılım 15 haziran: http://www.kilpidesign.com/2012/05/kilpinin-maskotunu-tasarla-hayalindeki.html

İlginiz için çok teşekkür ederim. Eğer vaktiniz yoksa, ucunda maddi bir ödül olmadığı için uğraşmak istemiyorsanız, veya ilginizi çekmiyorsa bile ilgisini çekebilecek insanlara duyurmak adına yarışmayı paylaşabilir, yayılmasına yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim :)
 
Yukarı Alt