Kitap kapağı çalışmalarım

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
....bu başlık altında toplana. Herbir çalışma için ayrı bir konu açılıp kalabalık yaratılmaya. Mümkünse çalışmalara yorumlar ve eleştiriler alına. Haydi başlana...

İlki Anna Karenina için. Kitabın, daha ilk saniyelerde kendisini elden bıraktıran ilk cümlesinden aldığım ilham ve yönlendirmeyle yaptığım çalışmam aşağıdaki gibi. Sözkonusu cümle ise: "Bütün mutlu aileler birbirine benzer; her mutsuz ailenin mutsuzluğu kendine göredir." Çalışmam, bu cümle kadar vurucu mu değil mi - buna artıkın okuyucular-bakı(yı)cılar-yayınevleri ve belkilim kıreatif dayrektörler karar versin.

 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Cyrano de Bergerac kapak çalışmalarım için ayrı bir başlık açmıştım. (Yeri gelmişken o konu silinebilir.) Kimi düzeltmeler ve güncellemelerle son halleri aşağıdaki gibi.





 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Jose Martin.... latin amerikalı bir yazar olmalı. Ne o beni tanır, ne de ben onu.... "Alıntılar Kitabı"na bir kapak yapmamı istedi: 2 versiyonla aşağıdaki çalışmaları hazırladım. "Kardeş, sen minimalist çalışıyorsun - sade, şık, zarif... sevdim tarzını" dedi. "Ben de" dedim. "Ben de tarzımı seviyorum."

Şimdi sıra, Alıntılar Kitabı'na bir yayınevi bulmakta. Elbet kapak için birkaç yorum aldıktan sonra. Değerli yorumlarınıza...



 
Kayıt
22 Kasım 2012
Mesaj
12
Tepki
0
ilk bastakı tasarım çok karışık ve göz yorucu diğerleri güzel ellerinize sağlık...
 
Kayıt
6 Nisan 2013
Mesaj
34
Tepki
2
ön yada arka kapak resimleri karartarak yada rengini acarak yapaylıgı ortadan kaldırabilrisinizi iyi çalışmalar.
 
Yukarı Alt