Konu: Özel Lalezar Koleji / Kurumsal Kimlik Tasarımı (Logotype) ve Gazete İlanı

Admin

Başkan
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
10 Temmuz 2008
Mesaj
132
Tepki
25
GRAFİK TASARIM BRIFI


MÜŞTERİ : Özel Lalezar Koleji

İŞ DİSİPLİNİ : Kurumsal Kimlik Tasarımı (Logotype) ve Gazete İlanı

KONU :

Lalezar Eğitim Kurumları ülkemiz insanlarının eğitim öğretim hizmetine katkıda bulunmak amacı ile kurulmuş bir aile şirketidir. Temel amacımız, Lalezar Koleji kurumsal yapısında eğitim alacak öğrencilerimizi geçmişten geleceğe uzanan bilgi birikimimizle eğitim-öğretim yolunda çağın gelişmelerine ayak uydurabilen ülkesine yararlı zeki insanlara dönüştürmektir.

Eğitim öğretim faaliyetlerimiz ülkemizin eğitim ve düşünce tarihinde yer alarak önemli bir güç haline gelecektir. Seçkin bir eğitim ve yönetim kadrosu ile modern araç ve gereçlerle donatılmış okulumuzda oluşturulacak büyük başarı, hepimizin ortak gururu olacaktır.

Biz eğitimi değişim ve gelişimin temel gücü olarak görüyoruz. 21. yüzyıla imzasını atacak insanların eğitimde başarıyı yakalamış ulusların bireyleri olacağına inanıyoruz.

Bu nedenle Lalezar Eğitim Kurumlarının temel hedefi geçmişinden kopmayan ama uygar dünya ile uyum sağlayabilen bireyleri topluma kazandırmaktır.. Lalezar eğitim kurumları olarak ulusal birikimimizin yanında gelişen uluslararası değerlerle donatılmış, geleceğin ihtiyaçlarına cevap verebilecek dünya insanı yetiştirmek zorundayız. Ancak bu yolla ülke olarak tekrar dünya tarihinde etkin yerimizi alabilir ve örnek olabiliriz.


ÖZEL LALEZAR KOLEJİ HEDEFLERİ

• Anadolu lisesi statüsünde eğitim veren okulumuz 4 yıl lise eğitiminden oluşacaktır.
• Tüm derslerde bilgisayar, VCD, DVD ve laboratuar destekli eğitim uyguluyoruz.
• Yabancı dil eğitimi, deneyimli yerli ve yabancı öğretmenler tarafından, 2 yabancı dili etkin bir şekilde kullanabilecek düzeyde verilecektir.
• Öğrencilerimizi yüksek motivasyonla, nitelikli öğretmenler, zengin doküman ve kaynaklarla üniversiteye hazırlayacağız.
• Geliştirilmiş eğitim metotlarıyla, dershane ve Anadolu lisesi programını sentezleyerek tüm derslerde ÖSS çalışmalarını, danışman öğretmenleri ve rehberlik servisiyle motive edecek, destekleyecek ve yönlendireceğiz.
• ÖSS başarısını artırmak için her öğrenciye ayrı bireysel gelişim programı uygulayacağız.
• Öğrencilerimiz teknolojinin zengin olanaklarını kullanarak, temel bilimlerdeki bilgi birikimlerini ve yeteneklerini geliştirme imkanı bulacaklardır.
• Yükseköğrenime geçiş sürecinde karar verme ve hedeflerine ulaşma yolunda öğrencilerimiz, hazırlık sınıfından üniversiteye kadar tüm basamaklarda ÖSS çalışmalarında sistematik bir şekilde ilerleyeceklerdir.

GRAFİK TASARIM MATERYALİ ;

  • Logotype tasarımı.
  • Gazete ilanı. 19.5 x 25 cm.
GRAFİK TASARIM SLOGANI:

“ Geçmişten Geleceğe Eğitim…”


TASARIM TESLİM TARİHİ ;

31 Ekim 2009 Saat :17.00


https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html

Her yarışmacı, çalışmasını Buradan açarak eklemelidir.
Dereceye giren yarışmacılardan çalışmaların vektörel hallerini yarisma@grafikerler.org mail adresine gönderilmesi istenecektir.


Yarışmanın koşullarını okumak için Tıklayınız.

Foruma Resim yükleme hakkında geniş bilgi için Tıklayınız
 
Yukarı Alt