Konya Mali Müşavir

mehmetdugu

Üye
Kayıt
27 Ocak 2022
Mesaj
50
Tepki
1
Sitenin Adı : Konya Mali Müşavir
Sitenin Adresi : MehmetBati.Com
Sitenin İçeriği : Mevzuatlar, Kanunlar, Vergi, SGK vb Konularda Güncel Haberler
Sitenin Kodlandığı Dil : PHP - CMS
Sitenin Açılış Tarihi : 2019
Site Hakkında Genel Açıklama : Günümüzde girişimcilikte bulunan kişi sayısı ve kurulan şirket sayısı artmakta olup, popüler hale gelen e-ticaret ve de ithalat ihracat yapmak isteyen kişiler de mali müşavir ile çalışmak zorundadır.
Konya ilinde faaliyet gösteren kişiler ve şirketler hem iletişim hem de evrak iletimi konusunda sıkıntı yaşamamak için kendi şehrinde, konya mali müşavir alanında hizmet veren mali müşavirler çalışmak istemektedirler.
Mali Müşavir Mehmet Batı, Muhasebe ve Denetim alanında yüksek lisans yapmış olup 10 yılı aşkın tecrübe ile farklı sektör ve büyüklükteki firmalara 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Yasası çerçevesinde Mali Müşavirlik Ruhsatnamesi ile hizmet vermektedir.

Şirketlerin ve şahıs işletmelerin aylık ve üç aylık olarak verilmesi gereken vergi beyanname ve SSK bildirgelerini hazırlamaktadır. Bunların yanı sıra işletmeler ile sürekli iletişim halinde olarak danışmanlık yapmak, VERGİ, SGK, KOSGEB vb. teşvik, hibe ve iadelerinin takibini titizlikle yerine getirmektedir.

 
Yukarı Alt